stop aub asielzoekers in ons land ! Help eerst ons eigen volk

Quoted post

Yesmile
Gast

#230 tijdelijk

2015-10-08 09:14

registratie van alles wat er binnen komt, ook de zwangerschappen en restrikties opleggen. Na 5 jaren hier te zijn terug bijvoorbeeld en dan de kinderen maximaal 5 jaar oud. Dat ze zich niet voorgoed kunnen settelen. Hier lijden ook genoeg mensen geweld en armoede. Niet zichtbaar aan de buitenkant altijd. Totdat ze in blijfvanmijnlijfhuis belanden, op op straat staan of in de schuldsanering zitten. Heb ik het nog niet over het asociale gedrag wat de Nederlanders onderling met elkaar voeren. Voed eerst in eigen land ook op, voordat je nog meer problemen binnen haalt. En dan de zorg.. Valt ook onder asociaal gedrag. Ik ben voor tijdelijke ovangmogelijkheden met de grote opdracht waar ze vandaan komen een regering op te zetten of ze vallen onder de Naties om de Europese Unie te steunen het land en buurtlanden weer bewoonbaar te maken. En alsjeblieft... laat Rusland wat het is. Niet mee praten, heeft duidelijk geen zin. En de mannen kun je opvoeden als militair mogelijk? En de vrouwen ons hier helpen de kinderen onderling verdraagzaam maken?

Reacties


Gast

#231 Re:

2015-10-08 10:14:36

#230: -  

 Heb je al eens nagevraagd hoe het in werkelijkheid gaat? Als binnen vijf jaren de sitatie veilig genoeg is om terug te kunnen keren, dan worden de asielzoekers teruggestuurd. Als de situatie niet veilig is, KUN je ze niet terugsturen.

Waarom volharden jullie toch in het blijven roepen van onzin? Je hebt duidelijk geen enkele notie van de procedure van asielaanvraag en blijft maar suggestief kwaken.