Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #1356 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-16 14:19

Broodje (aap) Wilders

 

Het is een genot om meestermarketeer Wilders aan het werk te zien. Het gaat er niet om of je het met hem eens bent, het gaat er niet om of hij gelijk heeft, het gaat er niet om of je hem een leuke man vindt en het gaat er al helemaal niet om of je PVV stemt. Nee. Het gaat om zijn talent om iedereen - iedereen! - boos te krijgen. Te laten reageren. Over hem te laten praten. De oude Romeinen wisten het al, Hitler perfectioneerde het en vele, vele leiders wereldwijd (politieke bestuurders dan wel baasjes van beursgenoteerde organisaties) maken er een kunst van: lieg. Lieg lieg lieg. Herhaal de leugen. En nog een keer. Dan nog keer. Net zo lang totdat iedereen het gelooft.

Zijn grootste talent is niet dat niet hij gewezen wordt op de fouten in zijn redenering, maar dat weldenkende mensen zich gaan afvragen of hij gelijk heeft. Zich publiekelijk afvragen 'waar die cijfers vandaan komen'. In plaats van hun gezonde verstand te gebruiken. Bravo Wilders! De leugen landt. De leugen komt aan. En bovendien, leugen? Neuh. Persoonlijke interpretatie van getallen. Of feiten. Precies zoals geen ABN Amro bankier ooit zal toegeven de bank opgeblazen te hebben, ten onrechte miljoenen te hebben gevangen en zal volhouden dat wij dat allemaal verkeerd zien. Interpretatie is álles. Gezond verstand totaal afwezig.

Dus 75 procent van de Nederlandse moslims hangt de sharia aan. En diezelfde 75 procent steunt Syriëgangers. Vanaf het Turkse strand schoot ik in de lach. Eh… yeah right! Dus 75 procent van de Nederlandse moslims zou de sharia aanhangen terwijl slechts een krappe 50 procent van de Turken (toch allemaal moslims) op fundamentalist Erdogan stemt. Wat doet de Turkse dictator fout dan?! Als 75 procent van de Nederlandse moslims Syriëgangers zou steunen én de sharia zou nastreven, is dat toch wel een applaus waard voor Nederland. Zonder geweld, zonder islam als staatsgodsdienst cq -cultuur, zonder islampropaganda, zou Nederland het volgens deze cijfers voor elkaar krijgen om 75 procent van haar islamitische bevolking achterlijkheden te laten steunen. Als staatshoofd van een islamitisch land, zeg van landen als Turkije, Iran, Irak, Egypte, Tunesië, Syrië, Lybië, half Afrika, zou ik onmiddellijk afreizen naar Schiphol om persoonlijk te onderzoeken hoe ze dat daar dan doen in Nederland. Zonder bloedvergieten. Zonder democratische staatsgreep. Zonder burgeroorlog. Zonder Amerikanen. Of Russen. Hoe kun je als Nederlander in hemelsnaam geloven dat we in Nederland voor elkaar krijgen wat in islamitische landen niet eens lukt, namelijk dat 75 procent van de islamitische staatsingezetenen de sharia zou nastreven en Syriëgangers steunt?! Lijd je dan aan hybris? Of ben je geobsedeerd door een topmarketeer?

 

Bron