Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #1474 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-17 16:09

De politieke rattenkoning PVV

Wilders is de iconrat van het tot cultuur verheven Onbehagen. En dat Onbehagen zit in ons allen, alleen maakt een substantieel deel van de bevolking de verkeerden ervoor verantwoordelijk, en denken sommigen dat de verkeerde dit Onbehagen, waar we nogmaals feitelijk zelf verantwoordelijk voor zijn, kan wegnemen: Wilders... De Verlosser. Not!

Wat Wilders verkondigt is een soort van misselijk makende ruis, met dank aan dat deel van de bevolking dat weigert zelf verantwoordelijk te zijn voor hun eigen gevoelens. Ja, zo is het toch? Het is, net zoals de rat dat vindt; altijd de schuld van iemand of iets anders. 
Tegen diegenen die achter die rat aanlopen wil ik zeggen: denk eens ZELF na, open je ogen en ZIE wat je ziet. En als je rattigheid eenmaal (her)kent, kun je het niet meer niet zien. Wilders/PVV het is een grote rattenkliek, openlijk nog wel. Bij kritiek dit afdoen met het standaard rattenwoordje: ONZIN. En de slachtoffers, het voormalig rattenvoer van de Partij, de Gevallenen, zijn toch feitelijk klokkenluiders.

Ik ben wel benieuwd wat het Snode Tweetal Hernandez en Kortenoeven hebben meegemaakt achter de schermen. Eigenlijk zouden ze Ratgevallen kunnen lezen en dan aanvinken wat voor hen herkenbaar is...

Niet dat ik met het als rattig bestempelen van de PVV andere politieke partijen vrijpleit, zeker niet, dat zijn meer sluipratten. Maar als je ze boos maakt dan zie je de rattigheid in volle omvang. Ratten hebben korte teentjes, en om dat te verhullen heb je persvoorlichters & woordvoerders... die zijn zich daarvan misschien bewust en zullen zoveel mogelijk inhoudelijk reageren met teksten als: 'wij zijn verbijsterd'.... (verpakkingsmededeling).

Het is een giftig cirkeltje en om nou te zeggen dat Wilders zo slim is dit Onbehagen om te zetten in verkiezingswinst is oppervlakkig. Het past natuurlijk weer perfect in de Eigen Leugen van zijn aanhang en de ten tonele gevoerde Henken en Ingrids. De secundaire ratten, die ook met hun staarten verstrikt zitten in die Rattenkoning die PVV heet. 

Degene die kritiek krijgt (PVV), krijgt de sympathie zo werkt dat, dus slachtoffertje of Ikke-Niet-Weten spelen, levert altijd wel (een soort van) sympathie op.
Het Grote Ontkennen, ja, ook daar zijn ratten meesters in. 
Of 'ik wilde alleen maar helpen'...

Een rat is een feestverpakking, zonder inhoud. Laat Wilders dat nu exact zijn met zijn beledigende, antisociale kretologie waar je de tenen toch van krom gaan staan. Of bestaat Nederland tegenwoordig grotendeels uit Tokkies die het maar wat prachtig vinden als een  volksvertegenwoordiger zich op zo'n manier uit? Appelerend aan het ressentiment van de bevolking die bij gebrek aan zelfkritiek het de schuld aan een ander geven tot cultuur heeft verheven?

Zelfs zijn eigen aanhang denkt hij een rat voor ogen te kunnen draaien, helaas trappen niet al zijn medestanders daarin. De medestanders die inhoud en substantie zochten, die kwamen bedrogen uit, die kiezen het hazenpad, weg van de onontwarbare knoop waarin het individu er niet toe doet, waarin de partijleden tot objecten gemaakt worden. Het depersonificeren wat ratten doen, vindt overduidelijk ook binnen de PVV plaats. Ja, dat is verschrikkelijk, je voelt je dan minder dan nul, stemvee of deurmat. Gut, waar kennen we dat van?

Het zijn de stille ego's (vs. luide ego's) die niet langer genoegen nemen met de feestelijke strik waarin het luide ego van Wilders cs. verpakt zit. Domweg omdat dit ego: Wilders/PVV substantie mist. En dat is verschrikkelijk rattig... K & H moesten zich onelegant vrijmaken van de Rattenkoning PVV en de überrat... die wist nérgens van... neuuhhhhh...