Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #2689 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 20:43

We zullen doorgaan

Intussen gaat het verdrinken in de Middellandse zee onverdroten verder. Want het leven gaat gewoon door, ook na de aanslag in Parijs. Bommen zullen blijven vallen, Daësh (IS) zal doorgaan met terroriseren, vluchtelingen zullen blijven vluchten en de grenzen van Europa blijven dichtgetimmerd met hekken.

Met dit verschil dat de bombardementen verhevigd zullen worden, het aantal verdrinkingsdoden zal toenemen, en de hekken om Europa zullen versterkt worden. En de xenofobie zal toenemen

Op deze manier ontwikkelt Europa zich tot een potdicht xenofoob bolwerk waar ultra-rechtse partijen kunnen groeien als schimmels in een slecht geventileerd huis. Een perfecte voedingsbodem voor het rekruteren van kansloze allochtonen die hun toekomst in Europa door de plee zien worden gespoeld door xenofobie en rassenhaat.

Alleen een tolerant en open Europa zal terrorisme het hoofd kunnen bieden. Xenofobie is nooit de oplossing. Haat is nooit de oplossing. Hoge hekken lossen niets op. Onderdrukking is geen oplossing en bommen, hoe precies ook, hebben niets opgelost. Maar we zullen doorgaan.