Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #2693 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 20:49

Volksvervanging

 

En dan legt iemand uit dat Syrische mensen gewone mensen zijn. Want hij is in een azc geweest en heeft ze gezien, hij heeft ze gesproken. De onophoudelijke propaganda, de angstmachine stokt even. Even geen islamisering, geen xenofobie, geen geschreeuw, even wordt het heel stil. Je kunt een speld horen vallen.

Stilte voor de storm. Want holle vaten klinken het hardst. De realiteit doet er niet toe. Het gaat om het gevoel. Dat ze onze dochters komen verkrachten, dat ze Nederland komen islamiseren. Dat ze het Nederlandse volk komen vervangen. (‘Volksvervanging’)

En de islamofoob, de neonazi, de xenofoob en ander tuig zullen alles doen om die waanideeën aan de man te brengen. Zal doorgaan met haat en angst zaaien. En mocht u een weldenkend persoon zijn, dan zal u met geweld en bedreiging op andere gedachten worden gebracht. En als de nood aan de man komt zullen ze uw dochter verkrachten, zullen ze u overhoop steken.

Roep daarom azc nee!, alle grenzen dicht! en minder minder minder!, voor uw dochter, voor uw gezin en voor uw lijf en leden.