Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #2703 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 21:01

Dreigbrieven

Nu zijn er gekken die denken ‘in naam van Geert Wilders’ te handelen. Ze willen een hoger doel dienen. Ze willen tot de eregalerij van de PVV toetreden. En om Geert een handje te helpen schrijven die malloten dreigbrieven. Dreigbrieven waarin je aankondigt de kinderen van een gemeenteraadslid te verkrachten als er een azc in ‘jouw’ buurt komt. Waarin je een burgemeester met de dood bedreigt.

Geert las in de Tweede Kamer brieven voor van mensen die aangerand, verkracht, bespuugd en omvergeworpen werden door dronken (?) hordes vluchtelingen. Voor mensen met een beetje gezond verstand was het duidelijk dat die brieven meestal verzonnen waren. Om Geert te helpen met zijn strijd tegen de islamisering.

Er is een categorie malloten die verzonnen brandbrieven schrijft aan Geert Wilders en Dreigbrieven aan eenieder die het niet met ‘hun’ Geert eens is. Daar komen ongelukken van kan ik u verzekeren.

Malloten die namens Geert denken te handelen. Nu was er een tijd dat in een ander land zich een dergelijk proces afspeelde, een buurland, voor zover ik weet. Maar ja, resultaten uit het verleden beloven geen garantie voor de toekomst.