Zeg nee tegen azc Brunssum


Anonymous

/ #3305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-05 16:00

#3301: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ik lees dagelijks van geweldpleging "in de relationele sfeer". Wie zijn vrouw slaat of zelfs doodsteekt, -hakt of -schiet, die vindt haar toch ook niet zo heel erg veel waard? Wie een vrouw minder betaald voor hetzelfde werk, die vindt een vrouw toch ook niet zo heel erg veel waard? Wie naar de hoeren loopt, die vindt een vrouw toch ook niet zo heel erg veel waard? Wie 's avonds de pornosites afstruint, die vindt een vrouw toch ook niet zo heel erg veel waard? Draaien hele industrieën op.

Wie meent dat vrouwen zeuren, geen kaart kunnen lezen, niet kunnen inparkeren en altijd overdrijven, die vindt toch ook dat de man beter is dan de vrouw?

Maar je hebt het over culturele verschillen. Zijn die niet toegestaan dan? Volgens mij heeft ieder mens het recht om zijn identiteit tot uitdrukking te brengen, zolang deze niet tegen de wet indruist. Vreemd dat jij tegelijkertijd beweert dat je niemand je normen en waarden-stelsel opdringt, maar wel van iedereen eist dat die voldoet aan jouw normen en waarden-stelsel. Weet je heel zeker dat je zo hypocriet wilt zijn?