Geldermalsen zegt nee tegen B&W


Gast

/ #30 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ee

2016-01-22 22:30

#28: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ee 

 Wie zegt dat ik dat niet doe? Als ik een ding de afgelopen jaren wel geleerd heb, dan is het wel dat het altijd dezelfden zijn die het vrijwilligerswerk op zich nemen of aan het inzamelen gaan voor de zwakkeren in de samenleving. En degenen die het hardst staan te schreeuwen dat "ze" onze zwakkeren in de samenleving in de steek laten, die zie ik daar niet veel hoor.

Verder ben ik ook niet onbekend met crisis in de eigen zaak, heb veel collega's failliet zien gaan en dat is triest. Ik ga dan alleen niet de vluchtelingen de schuld geven die helemaal niets meer hebben en hier veiligheid zoeken. Ja, daar zitten een aantal mensen tussen die door te protesteren wat meer voor elkaar proberen te krijgen. Dat soort mensen hebben we in Nederland ook. Luid en duidelijk!

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat 62 mensen op de wereld samen rijker zijn dan de armste helft van de wereldbevolking samen (ca. 3.500.000.000 mensen). Pervers. En gaan daar mensen tegen in opstand? Nee, want iedereen heeft het veel te druk met naar beneden trappen. Wat schiet je daar nou mee op? En die rijken maar lachen, zie dat gepeupel elkaar eens allemaal afmaken. En denk maar niet dat Geert Wilders ons gaat helpen hoor. Die geeft geen moer om de gewone burger gezien zijn stemgedrag in de Tweede Kamer. Hij zit daar vooral om zijn rijke Amerikaanse financiers tevreden te houden.