Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

AZC WEG ERMEE

#363

2015-10-24 09:55

Onvoorstelbare noodtoestand in Duitse ziekenhuizen:

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=8a635785e8d6

 

De immigranten, zeg maar de asielparasieten, worden met de dag arroganter en veeleisender:

 

Volgens het Haarlems dagblad zijn tientallen 'vluchtelingen' in hongerstaking.

Twee 'asielzoeker' zijn zo ontevreden, dat ze zelfs a.s. maandag terugreizen naar Syrië.

Hopelijk vertrekken ze allemaal uit ons land. Dit is absurd. Hieruit blijkt dat het dus helemaal

geen asielzoekers zijn, maar gewoon economische pofiteurs.

Weg ermee !

 

Reacties

HAHAHAHAHAHAHA!

#366 Wat zou onze eigen minister van propaganda moeten zonder overdrijving?

2015-10-24 18:10:08

#363: AZC WEG ERMEE -  

 

COA spreekt bericht hongerstaking Koepel Haarlem tegen

VANDAAG, 10:15
ANP

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers spreekt tegen dat tientallen asielzoekers in de koepelgevangenis van Haarlem in hongerstaking zijn gegaan. Ook in andere opvangcentra wordt geen actie gevoerd, zegt het COA.

Het Haarlems Dagblad schrijft dat de Syriërs geschrokken zijn van een brief van staatssecretaris Dijkhoff waarin hij deze week liet weten dat de procedures zeker een half jaar zullen duren. Ze zouden sinds gisteren niet meer eten.

De actievoerders vinden een half jaar veel te lang omdat ze daardoor voorlopig hun familie niet naar Nederland kunnen halen. "De gevechten in Syrië zijn dertig meter van mijn huis. Als ik mijn vrouw en kinderen pas over twee jaar over mag laten komen, zijn ze waarschijnlijk al dood’’, zei een vluchteling tegen het Haarlems Dagblad.

Twee Syriërs in de Koepel van Haarlem zouden hebben aangegeven dat ze maandag uit ongenoegen naar hun land zullen terugkeren.

Klein incident

Volgens burgemeester Schneiders van Haarlem had een kleine groep vluchtelingen aangekondigd dat ze uit protest niet zouden eten. Het ging om ongeveer tien van de vierhonderd vluchtelingen in de Koepelgevangenis, die zich in het midden van het gebouw hadden verzameld. 

Na overleg met mensen van het COA is de situatie opgelost. "Ze hebben hun plannen kennelijk niet doorgezet, want iedereen eet weer", zegt de burgemeester. Hij spreekt van een klein incident.


Gast

#368 Re:

2015-10-24 20:21:27

#363: AZC WEG ERMEE -  

 De enige die voor overlast zorgen zijn jullie, ultrarechts gajes. Jullie tekenen hakenkruizen op azc's, jullie gooien met stenen, jullie stichten brand. Rot op uit dit land als het je hier niet bevalt!