Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1126

2015-11-14 22:07

De grenzen sluiten geeft een illusie van veiligheid. Het is een sprookje dat niet zal helpen." Dat zei minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) zaterdag bij Pauw over berichten dat een van de terroristen in Parijs als Syrische vluchteling via Griekenland Europa binnen is gekomen.
Onder meer PVV-leider Geert Wilders greep de berichten aan om weer te pleiten voor het sluiten van de grenzen voor vluchtelingen. Koenders zei de angst dat er onder de vluchtelingen terroristen zitten te begrijpen, omdat dat niet uit te sluiten valt. Maar hij wees erop dat terroristen ook al toesloegen voordat de grote vluchtelingenstroom op gang kwam. ,,Bovendien ontvluchten vluchtelingen juist wat we gisteren zagen." Wel zei hij dat naïviteit niet op zijn plaats is: de vluchtelingen moeten goed gescreend worden.
Koenders beaamde de woorden van premier Mark Rutte dat Nederland in oorlog is met IS. Nederland doet met F16's mee aan bombardementen op doelen van IS in Irak."

Reacties


Gast

#1143 Re:

2015-11-15 05:16:17

#1126: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 het zijn er trouwens al 2 die als vluchteling zijn binnen gekomen. Er zijn al eerder in Europa mensen opgepakt die aanslagen wilden plegen. Het word moeilijker die te vinden als je er maar telkens meer binnen laat met duizenden tegelijk. Dan heb je nu Molenbeek waar ze met de bezem door willen, omdat er geradicaliseerde imam en gewoon extremisten zitten heel veel. Kijk dat je weet waar iedereen blijft voordat keer nog meer binnen haalt. Een regel kun je aanpassen ook als die in de grondwet staat. En ik vind dit een noodtoestand. Dit is in Frankrijk uit de hand gelopen en dat gaat het hier ook nog wel doen.