Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS
Gast

/ #609 Re: Re:

2015-11-11 10:39

#607: - Re:  

 Noem ze, de "aangerand meisjes". Tot op heden is namelijk alleen maar gebleken dat die "aangerande meisjes" uit de duimen van Domrechts gezogen worden.Er wordt hier en daar al aangifte gedaan vanwege deze valse aantijgingen. Stop daar dus maar mee.

Welke jodenhaat? Jij kent de mensen die in Brunssum zullen wordden opgevangen? Jij weet van elk van hen dat zij joden haten? Of komt dit ook weer uit je duim? Meer dan waarschijnlijk, want nee, jij kent die mensen niet.

Arbeidsmigranten zijn geen vluchtelingen.

Wilders "kaart" niets aan. Wilders jut op en wakkert haat aan. Punt. Mag jij vinden dat Wilders dit "op een eerlijke manier aankaart", maar wat is Wilders' oplossing dan? Buiten de grenzen houden? Laat anderen het maar oplossen? Is dat jouw "eerlijke manier"? En je beseft dat dat volgens internationaal recht niet eens kan? Wilders weet wel dat het niet kan, maar hij roept het toch, omdat hij weet dat jij dat wilt horen; kan hij weer vier jaren op het pluche uit zijn neus vreten.

Beticht jij de mensen die nog moeten komen nu al van criminaliteit en jodenhaat? Zijn criminaliteit en jodenhaat voorbehouden aan niet-Nederlanders? Moet ik je de dossiers laten zien van de vernielingen en bekladdingen van joodse kerkhoven? Je zult schrikken van het geringe aandeel van mensen van 'niet-Arische' afkomst. Baseer je vooroordelen op de realiteit en niet wat propaganda jou influistert.

Niemand hoeft weggezet te worden als "racist". Meneer zegt zelf er TROTS op te zijn racist te zijn. Wie probeer je dat nu weer in de schoenen te schuiven?

Hier is je antwoord. Doe er je voordeel mee.

 

Nzvgr