Zeg nee tegen azc Brunssum


Anonymous

/ #772 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 14:37

#768: - Re: Re: Re: Re:  

 Euh, wacht even. Wie is de ene die hier nu iets roept en wie zijn degene die hem blindelings volgen? Of dat nou Wilders, Bron of Niemöller is die iets roept, daar wordt toch blindelings achteraan gelopen? Ik zie hier de ene propagandistische onwaarheid na de andere doorgeprikt worden, maar de volgelingen van die heerschappen blijven er stoïcijns achteraan huppelen, toch?

Ik kan en zal niet voor anderen spreken, maar ik vind dat inderdaad niet normaal. Daar dat ik "Stop de opmars van EXTREEM RECHTS" ook prees voor zijn adagium dat je jezelf het recht moet gunnen op de vrijheid van meningsvorming.

Leg mij eens uit hoe je er achter moet komen welke asielzoeker welke denkwijze heeft? Dan zul je ze toch eerst hier binnen moeten laten voordat je een onderzoek kunt beginnen, of niet soms? Of wil jij iedereen in Syrië en Eritrea al screenen voordat ze hier naartoe komen?

Waarom denk je dat de vaders van die kinderen en de echtgenoten van die vrouwen er wel zelf voor kiezen? Als jij die vrouwen en kinderen wel wilt opvangen, dan zul je dus ook de vaders en echtgenoten moeten opvangen.

Waarom heb jij angst voor iets waarvan je niet weet wat het is? Dat kan toch nooit rationele angst zijn? En als die angst niet rationeel is, waarom wil dan wel andere mensen slachtoffer laten worden van jouw persoonlijke fobieën?