Zeg nee tegen azc Brunssum


Gast

/ #1232 Re: Re: Re: Re:

2015-11-16 09:49

#1230: - Re: Re: Re:  

 Zondag, 15 November 2015 Doorsturen   Printen Zijn “wij” niet in oorlog met de islam? Is dat zo?

 

Is de islam niet het geloof dat de sharia wil invoeren en dat Kerk en Staat als een macht wil vormen? Die overspel wil bestraffen met stenigen to de dood er op volgt? En die “ongelovigen’ wil straffen met bv onthoofding?Volgens de NOS heeft Rutte naar aanleiding van de terroristische aanslag in Parijs verklaard:

“. . . .De ‘idiote barbaren’, ‘de griezels’ die de aanslagen hebben gepleegd, verklaarde de premier, hebben louter tot doel ‘onze westerse samenleving te destabiliseren en haat en angst te zaaien’. Na zijn verklaring zei Rutte in antwoord op een vraag van een journalist dat IS de vijand is. ‘Daarmee zijn we in oorlog. We zijn niet in oorlog met een geloof of de islam.'”

 

‘We moeten ons niet uit elkaar laten spelen’, zei Rutte. ‘Onze waarden en rechtstaat zijn sterker dan het fanatisme van een kleine groep. Wij zijn met meer. Geweld en extremisme zullen het nooit winnen . . . .  .‘”

 

Is dat zo? De bovenstaand vragen hoor je vaak ontkennend beantwoorden. Neen, zo is de islam niet. Die willen niet Kerk en Staat verenigen, stenigen of onthoofden.

Als dat inderdaad niet zo is, dan kan Rutte gelijk hebben,

Maar als dat echter wel zo is, dan moet Rutte maar vlug opstappen.

 

Wie kan hier een overtuigend bewijs over de werkelijke toestand verstrekken?

 

Delen:

 

inShare

 

More Sharing Services 

 

Waardering: 

 

 

Door Hub Jongen, topic: Algemeen 

Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.

 

Reacties

 

Reactie pagina's: 1 2 Volgende »ir JKF bogers schreef op 15-11-15 om 15:29:1

 

Volgens mij is Ayaan H Ali in vele interviews in binnen en buitenland hier heel duidelijk over geweest.

 

Er is ook www.jihadwatch.com

 

Reageer op deze reactie

 

corbison schreef op 15-11-15 om 15:42:2

 

Rutte heeft gelijk, wij zijn niet in oorlog met de Islam maar de Islam is in oorlog met ons en gebruikt IS om dat karwij te klaren onder de noemer wir schaffen das

 

Reageer op deze reactie

 

Likoed Nederland schreef op 15-11-15 om 16:41:3

 

Wie ziet hoe Palestijnse ouders feest vieren op de begrafenissen van hun kinderen – omdat die gestorven zijn in de strijd tegen de ‘ongelovigen’ – weet dat er iets flink mis zit in de islam:

 

likud.nl

 

Philosoof G&R Eigenwijs [34] reageerde op deze reactie.

 

Reageer op deze reactie

 

Martine schreef op 15-11-15 om 17:12:4

 

Natuurlijk weet Rutte geen onderbouwing voor de bewering die hij maakt: “We zijn niet in oorlog met de Islam”, want die onderbouwing is er simpelweg ook niet.

 

De moslims zijn volgers van Mohammed, die duidelijk zegt dat hij geroepen is om degenen te bestrijden die NIET geloven(in allah, is Mohammed als profeet en in islam in z’n algemeen) tótdat ze zullen getuigen dat er geen god is dan Allah.

Sahih Muslim 33

 

Soortgelijke tekst kan je vinden in Quran 9:29.

 

Er is geen excuus te vinden voor deze uitlatingen.

Islam is compleet uit de duivel.

 

G.Deckzeijl [26] reageerde op deze reactie.

 

Reageer op deze reactie

 

Raymond schreef op 15-11-15 om 17:22:5

 

Doet mij denken uit een hoofdstuk uit het nieuwe testament , waar Jezus naar de tempel werd gebracht , want het oordeel zou worden uitgesproken over een overspelige vrouw.

 

En je weet , volgens de JUDESE wet , volgt op deze daad : dood door steniging , en de wet is hard , maar het is nog steeds de wet.

 

Weet je wat hij deed ?

 

Hij ging iets op de grond schrijven …….HIJ DIE ZONDER ZONDE IS , WERPT DE EERSTE STEEN .

 

En toen hij klaar was , draaide hij zich om , en de enigste die er nog was , juist , een slaaf , verder was de tempel leeg…..al wat zich voordoet als “wetshandhavers” .

 

En de vrouw ging vrij op haar pad .

 

Het gaat er eigenlijk niet eens zozeer om wat hij zegt , maar tegen wie hij het zegt , en ik heb zo het gevoel , dat die 2000 jaar later , nog steeds riant aanwezig zijn.

 

Reageer op deze reactie

 

Nico de Geit schreef op 15-11-15 om 18:14:6

 

Het is irritant om steeds met de islam bezig te zijn. Maar goed, die lui die dringen zich op, twee keer in de week of zo. Rutte had het over ‘oorlog met IS’, maar IS is een CIA-organisatie, net als Al-Qaida.

 

Ik heb in ieder geval geen zin om onder de sharia te leven. Straks word je afgeslacht in je eigen land. In Parijs is het slachten al begonnen.

 

Veel Nederlandse vrouwen zien wel iets in Afrikanen en Arabieren. De wereld is een groot gekkenhuis. Mijn motto: red jezelf.

 

Raymond [9] reageerde op deze reactie.

daniel [15] reageerde op deze reactie.

 

Reageer op deze reactie

 

corbison schreef op 15-11-15 om 18:14:7

 

Dit doet mij denken aan de Moslim invasie van India en het huidige Pakistan ( begon 711AD )die hebben daar een Holocaust van +/_ 800 jaar gehouden. Toen dit geloof van vrede /respect/ en liefde het India bezette, leefden daar ruim 600 miljoen Hindoes toen de vertegenwoordigers van dit geloof van vrede weg vluchten waren er nog 200 miljoen Hindoes over. Dit was de grootste genocide uit naam van een geloof van vrede. Google Islamic Invasion Of India: The Greatest Genocide In History en huiver

 

Jantje [10] reageerde op deze reactie.

 

Reageer op deze reactie

 

Sander schreef op 15-11-15 om 19:05:8

 

Yassin Elforkani, u kent hem wel, doet aan realisme vandaag de dag. Zo geeft hij in de Volkskrant impliciet toe dat de terreur wél met de islam heeft te maken en dat de teksten waarop islamitische terroristen zich beroepen wel degelijk in de Koran staan. En of de moslims in Nederland nu eens willen kappen met hun eeuwige slachtofferrol en ophouden met zeuren.