Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #2695 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 20:52

En de pooier is Geert Wilders

 

Hoewel de media en de politici blijven mekkeren over het vluchtelingenprobleem moet het de weldenkende persoon (inmiddels) duidelijk zijn dat er sprake is van een xenofobenprobleem. Het is alsof Nederland, wat zeg ik, Europa, een petrischaaltje voor xenofoben is geworden.

En zolang het xenofobenprobleem valselijk vluchtelingenprobleem wordt genoemd zullen er meer en meer mensen besmet worden met het xenofobenvirus.

Auto’s in de fik gestoken door het vluchtelingenprobleem.
Dreigbrieven verstuurd door het vluchtelingenprobleem.
Stenen door de ramen door het vluchtelingenprobleem.
Kogelbrieven door het vluchtelingenprobleem.

Vluchtelingen die part nog deel hebben aan de tsunami van nazi’s, tuig, xenofoben, PVV-fanaten en schreeuwers die het gezellig vinden te rellen, zijn niet te oorzaak van de idiotie die in Nederland en andere delen van Europa plaatsvindt.

Het zijn de politiek en de journalistiek, die laf en opportunistisch inspelen op de xenofobengolf die Nederland overspoelt. Hoereren met het morrende volk. Hoereren met de bezorgde burger. Alles voor een stem. Alles voor een sappig berichtje in de krant.

En de pooier is Geert Wilders. Haatzaaier met flyers. Gefaciliteerd door media en politiek. Roept op tot haat en noemt het verzet. Menner van de ‘bezorgde burger.’ Terwijl ik dit schrijf verschijnt er wederom een tweet van de schoft. Of u in verzet wil komen tegen onschuldige vluchtelingen. En niemand die er iets van durft te zeggen.