Zeg nee tegen azc Brunssum


Gast

/ #2737

2015-12-07 12:27

De redactie van de Duitse krant Braunschweiger Zeitung heeft het gisteren aangedurfd om de noodkreten van twee lokale Duitse politieagenten in haar papieren uitgave te plaatsen: “Polizei: Wir sind am Ende”! Straftaten durch Asylbewerber nehmen zu. Politie: 'We kunnen het werk niet meer aan! Criminaliteit door asielzoekers neemt toe'.


De twee gedesillusioneerde politiemensen die in hun grootste nood toevlucht tot de krant zochten, schrijven in hun diepste wanhoop:



“De Braunschweiger politie is radeloos! We kunnen het werk niet meer aan. Alle beschikbare politie- eenheden houden zich nog uitsluitend bezig met winkeldiefstallen, berovingen zoals straatroof, en fysieke mishandelingen, het is een verhaal zonder einde. Collega’s zijn volledig opgebrand, er is niet voldoende personeel”. Beide wanhopige politieagenten zeggen bovendien dat zware criminele delicten die door asielzoekers worden gepleegd niet geopenbaard mogen worden aan het grote publiek.

 

 



Maar ondertussen weet PvdA beroepskletsmajoor Job Cohen het allemaal beter: “De kritiek van omwonenden op de komst van asielzoekerscentra (azc's) is begrijpelijk maar ebt weg zodra de asielzoekers er eenmaal zijn”. Leest, huivert, en huilt: hier.

Men ga nu niet zeggen dat is Duitsland! De mensen zijn precies hetzelfde