Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #2786 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-08 14:21

Solliciteer bij Geerd!

 

Geert Wilders zoekt nieuw talent! Of zeg maar gewoon talent. Of zeg maar gewoon mensen die helemaal, maar dan ook he-le-maal vastgelopen zijn in hun leven, werkelijk overal uitgekotst zijn en daar de islam graag de schuld van willen geven, want waarom zou je anders de rest van je leven gebrandmerkt als PVV’er door willen brengen:

De PVV zoekt kandidaat TK-leden. Mensen met lef, liefde voor NL en een afkeer van islam. Interesse? Stuur motivatie en CV: kandidaat@pvv.nl

— Geert Wilders (-at-geertwilderspvv) December 7, 2015

Schiet u ’s nachts wakker van dromen over huizen met ingegooide ruiten en mannen met petjes en fakkels ervoor en heeft u spijt dat de droom afgelopen is, krijgt u een warm gevoel bij het idee van rassenrellen waar geen negatieve werking vanuit hoeft te gaan, rukt u graag hoofddoeken af waar geen belasting op betaald is, trapt u graag in doodsnood gevluchte oorlogsslachtoffers de goot in, dan is de PVV iets voor u.

Omdat dit harde eisen zijn, wil de PVV een strafblad, een IQ onder de 75, een CV van minder dan een half A4-tje of wat losse handjes best door de vingers zien, zolang u maar kunt garanderen dat een en ander niet aan het licht komt. Grote talenten als een Erik Lucassen of James Sharpe zijn op die manier namelijk eerder verloren gegaan. Hoe Dion Graus desondanks zijn positie heeft weten te handhaven is overigens niet bekend.

Maar stuurt u vandaag nog een mail aan Geerd! Voor de zuivere, onversneden islamhaat in de Kamer hebben wij immers PVV-ers nodig, niet van die achterkamerxenofoben als bij de VVD!

 

Vooal doen ja, stemmen op een partij die maar één lid heeft (dus dictatoriaal is) en die mensen met nul komma niks ervaring moet ronselen om zteeltjes bezet te krijgen. SDat is waar Nederland op zit te wachten: geleid worden door totale nitwits met absoluut geen ervaring. Krijgt Domrechts dit land toch nog echt kapot.