Zeg nee tegen azc Brunssum


Gast

/ #2916

2015-12-21 19:06

De autoriteiten in Duitsland geven toe dat er alleen al in het oosten van het land tienduizenden geregistreerde migranten spoorloos zijn verdwenen. Officieel weet niemand waar ze zijn gebleven, maar officieus wordt aangenomen dat ze vrijwel allemaal in de illegaliteit zijn ondergedoken. Gevreesd wordt dat veel illegale moslimmigranten zich bij criminele- en jihadgroepen hebben aangesloten. Vooral die laatste optie bevestigt onafhankelijke berichten dat ISIS aanhangers achter de schermen een massale terreuroorlog tegen de Europese bevolking aan het voorbereiden zijn.

In Brandenburg kwamen 30.300 migranten binnen, maar van slechts 24.600 is de verblijfplaats bekend. In Thüringen kwamen er ook bijna 30.000 toegelaten, maar volgens het deelstaat ministerie is 20% tot 30% inmiddels spoorloos verdwenen. Sachsen: zelfde verhaal; tot 30% van de 45.000 geregistreerde zogenaamde ‘vluchtelingen’ kan niet worden getraceerd.

De politiek-correcte verklaring die wordt gegeven is dat veel van deze migranten bij familie en vrienden zijn ingetrokken, omdat ze zo snel mogelijk zouden willen integreren en aan het werk willen (1). Laten we dit soort sprookjes voor wat ze zijn, dan blijven er feitelijk maar twee opties over: 1. de migranten zijn uit zichzelf weer teruggereisd (buitengewoon onwaarschijnlijk); 2. de migranten zijn gaan doen waarvoor ze van meet af aan voor gekomen zijn: zich bij criminele- en jihadgroepen aansluiten.

Dat gebeurt met volledig medeweten van de hoogste politieke leiders zoals bondskanselier Angela Merkel. Het is echter niet de bedoeling dat de doorsnee burgers hier enig besef van krijgen – totdat het te laat is, en de islamitische terreuroorlog onomkeerbaar is losgebarsten, hetzij pal voor, hetzij na het instorten van onze sociale zekerheidssystemen.

LAAT ME RADEN ALLEMAAL ONZIN WAH. ik zou dit eens even goed lezen!!!!