Zeg nee tegen azc Brunssum

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg nee tegen azc Brunssum.


Gast

#2901

2015-12-13 19:51

ROTTERDAM - De gemeenteraadsfractie van de Rotterdamse PvdA wil dat Rotterdam tien asielzoekers uit Alpen aan den Rijn opvangt. Het gaat om vluchtelingen die in de opvang in Alphen worden bedreigd en gepest om hun seksuele geaardheid. De PvdA wil de LHBT'ers (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders) een adempauze bieden.

De tien asielzoekers zitten nu in de gevangenis in Alphen aan den Rijn, die dienst doet als vluchtelingenopvang. Ze zouden daar stelselmatig worden bedreigd, uitgescholden en zelfs mishandeld door andere vluchtelingen. Vrijdag zijn de tien in hongerstaking gegaan.

De PvdA Rotterdam vindt dat niet alleen de daders moeten worden aangepakt, maar vindt ook dat "in een dergelijke crisissituatie bescherming nodig is voor deze tien mensen." De fractie vraagt het college van burgemeester en wethouders de tien een plek aan te bieden waar ze op adem kunnen komen in afwachting van een "stabiele en definitieve oplossing".

Het kabinet vindt dat slachtoffers van discriminatie, bedreiging of geweld in de asielzoekersopvang alleen in acute noodsituaties op een andere plek moeten worden ondergebracht. De daders worden aangepakt en overgeplaatst, liet minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) afgelopen week de Tweede Kamer weten.

Minister Jet Bussemaker (Emancipatie) noemde eerder de berichten over pesterijen en bedreigingen aan het adres van LHBT'ers zorgelijk. Ze stuurde verschillende gemeenten een brief waarin ze vroeg aandacht te schenken aan de situatie van deze groep.

Belangenorganisatie COC Nederland pleitte onlangs in een brief aan het kabinet voor safehouses voor LHBT-asielzoekers die zich onveilig voelen in de noodopvang. Volgens het COC moet er voor elke opvanglocatie een vertrouwenspersoon komen die de klachten van deze specifieke asielzoekers en andere kwetsbare groepen behandelt.


Gast

#2902

2015-12-14 10:29

Parijs - Een leraar is maandag in een voorstad van Parijs aangevallen door een gemaskerde man die zei van de terreurbeweging Islamitische Staat te zijn. De leraar was vroeg op de kleuterschool in Aubervilliers aanwezig om de schooldag voor te bereiden. Hij werd in de klas aangevallen door een man die hem met een hobbymes te lijf ging en zei dat het een waarschuwing was van Islamitische Staat.

De dader had volgens Franse media geen wapens bij zich toen hij de klas binnenging. Hij stak zijn slachtoffer met een hobbymes uit het lokaal. Hij is voortvluchtig. De Franse politie behandelt het incident voorlopig als een poging tot moord met terroristisch motief.


Gast

#2903

2015-12-14 10:33

HAMBURG - In Hamburg is binnen 48 uur tot twee keer toe een massale vechtpartij uitgebroken onder asielzoekers in een opvanglocatie.

De meest recente ongeregeldheden vonden zondagavond plaats. Toen gingen tussen de zestig en tachtig bewoners uit Syrië en Eritrea elkaar te lijf. De mannen gebruikten stokken, stenen en houten latten. Na drie uur was de strijd beëindigd. Vijf bewakers en twee bewoners raakten lichtgewond. De politie pakte tien relschoppers op, maar liet hen nog diezelfde nacht weer vrij.

Zaterdag ging het ook al helemaal mis in hetzelfde vluchtelingenonderkomen. In totaal vielen vijftig Syriërs en Eritreeërs elkaar toen aan. Een bewoner raakte daarbij gewond. NIemand werd opgepakt.


Gast

#2904

2015-12-14 16:29

NIJMEGEN - Onder bewoners van tentenkamp Heumensoord bij Nijmegen is schurft en krentenbaard uitgebroken. Ook zouden mensen luizen hebben. Er wordt ook gestolen en sommige asielzoekers bedreigen medebewoners om aan geld te komen. Dat staat in een brief die Syriër Mohamed Sameh Okko maandag met ongeveer zestig medebewoners van Heumensoord heeft bezorgd op het Nijmeegse stadhuis. De asielzoekers vragen burgemeester Hubert Bruls om hulp.

Volgens de asielzoekers is een noodopvang in tenten ongeschikt voor een maandenlang verblijf. "Het leidt tot frustratie, depressies, onvrede over het COA en criminaliteit. Er is veel te weinig medische zorg en mensen hebben geen geld meer, omdat ze pas zakgeld krijgen als ze in een asielzoekerscentrum wonen", aldus Okko. "De doorstroom in Heumensoord is echter nihil."

Een andere bewoner van Heumensoord schakelde vorige week al de Nationale ombudsman in met min of meer dezelfde klachten. De ombudsman overlegt over de klacht met het COA. Het is nog niet bekend of hij een onderzoek begint.

TOE MAAR! de nationale ombudsman. Wat een slimme asielzoekers dat ze dat al weten te vinden.

STOP LINKS + EXTREEMLINKS

#2905

2015-12-16 20:34

VIDEO: “Requiem voor Europa”

STOP DE WAANZIN VAN (EXTREEM) LINKS.

STOP DE WAANZIN VAN DE ASIEL-INDUSTRIE.


Gast

#2906

2015-12-16 22:32

Check Geldermalsen 


Gast

#2907

2015-12-19 21:31

TRENDING
Sergio en Martin als bevriende hobbyisten tegenover elkaar
RSS
KoiQuestion NL
Menu
NIEUWS
Vluchtelingen eten kapitale Chagoi op uit siervijver vakantiepark1
by DE REDACTIE on 19/12/2015

Wanneer je reeds enkele jaren hobbyist bent, dan ken je het vast wel; vrienden of familie in de buurt met ook een vijver die je zo nu en dan inschakelen voor advies of hulp met de Koi. Zo ook Orlando. Kennissen runnen een vakantiepark in het Zeeuwse dat gesierd gaat van een mooi aangelegde 30 kuubs vijver. Bewoond door 20 Koi en enkele steuren is het, zeker ook via het ingebouwde raam, een lust voor het oog. Stralend middelpunt is een fabuleuze Chagoi. Jaren geleden aangekocht door het echtpaar dat het park beheert, doet de Kawarimono op een pinklengte na, inmiddels een meter aan de lat.

Achteloos kwam de tamme Chagoi van zo’n 93 centimeter kijken of er nog iets te eten viel

Op het park resideren, daartoe gewezen door de overheid, sinds enige tijd circa 600 vluchtelingen. Enkele dagen terug kreeg Orlando een verontrustend telefoontje van deze mensen. Snikkend en smekend werd een beroep op hem gedaan om de Koi te redden?! Na een gezwinde spoed werd bij aankomst het gevreesde pijnlijk bewaarheid. Er mist een Koi, of eigenlijk twee, maar die ene, die joekel, die Chagoi, het zou toch niet?! Een blik in een vuilniszak deed Orlando verbleken en geschokt deinsde hij terug; er restte slechts het hoofd van de kapitale Koi die, zo vertelde de beheerder emotioneel, zondag nog door hem werd gevoerd. De vluchtelingen bleken, onbeschaamd, de meter grote Koi uit het water te hebben getild, gedood, gebakken op een barbecue en verorberd. Je kunt je voorstellen dat je als gehechte verzorger van zo’n levend juweel, compleet van de leg en in shock raakt. Hun huisdier is vermoord en vernield. Je wilt zoiets gewoon niet geloven, je kunt het niet geloven.

Close-up van een Chagoi
Close-up van een Chagoi
Achteloos kwam de tamme Chagoi van zo’n 93 centimeter kijken of er nog iets te eten viel, niet wetende dat de rollen precies omgedraaid waren. Als de realiteit van de niet-rituele slachting indaalt, groeit ook het ongeloof en verbolgenheid over de situatie. In sommige landen waaronder het oostblok eten ze, met name rond de kerst, karper als delicatesse, maar het vangen van een Koi uit een siervijver is ronduit onbeschoft en misdadig, ongeacht afkomst of cultuur. In China eten ze misschien honden of katten, maar wie maakte ooit mee dat een Aziaat het hondje van de buren uit zijn mand haalde om vervolgens de kop eraf te snijden en het dier op at? Het gevoel zal voor deze Koi liefhebbers exact dezelfde zijn en ze zijn er dan letterlijk kapot van dat twee van hun huisdieren dit is overkomen.

Uiteindelijk konden ze in veiligheid worden gebracht

Er wordt meer dan uitstekend gezorgd voor de vluchtelingen op het betreffende vakantiepark met meer dan voldoende eten en drinken, gemeubileerde vakantiewoningen en gratis Wi-Fi. Dezelfde groep vluchtelingen kwam vorige week al eerder in opspraak toen enkelen van hen het interieur van een van de vakantiewoningen hadden gesloopt. Getuigen melden veelvuldig alcohol gebruik en toegangswegen worden geblokkeerd met puin en afval om de politie buiten te houden. Tijdens de reddingsactie tilden enkele vluchtelingen de wachtende zakken met Koi op. Uiteindelijk konden ze in veiligheid worden gebracht bij een bevriende hobbyist met een vijver in de omstreek. De overheid heeft plannen om nog eens 600 vluchtelingen op te vangen in het Zeeuwse vakantiepark


Gast

#2908

2015-12-19 21:34

Wat erg! Wat asociaal. Oh nee arme arme vluchtelingen weten toch niet dat zoiets niet mag? " een volgende keer niet meer doen foei" is toch genoeg? Hier zie je al het verschil! Middel eeuwen en nu. Gewoon vieze asociale egoïsten 

Over Middeleeuwen gesproken…

#2909 Zoek de verschillen:

2015-12-19 22:52

 

Heb je toen ook "foei" gezegd? 

Stelletje vieze hypocriete asociale egoïstische idioten!

 


Gast

#2910 Re:

2015-12-19 23:26

#2907: -  

 

 

 

Broodje aap, is in heel Zeeland geen woord over terug te vinden.

 

 

 


Gast

#2911

2015-12-19 23:29

Ach, hij mist zijn vriendjes. Laat hem toch.


Gast

#2912

2015-12-20 09:02

#2910: - Re:  

 Tja, als je geen argumenten hebt, moet je ze maar verzinnen.


Gast

#2913

2015-12-20 15:08

Telegraaf, RTL en AD verspreiden vluchtelingenhaathoax

Verhaal over vluchtelingen die koikarpers zouden hebben gestolen en opgegeten is 'bullshit'

Een bombastisch verhaal over vluchtelingen die peperdure koikarpers zouden hebben gestolen en opgegeten op een vakantiepark dat dienst doet als opvanglocatie. Dat klinkt misschien als een 'broodje aap', en blijkt dat na twee telefoontjes ook te zijn, maar dat weerhield Telegraaf, AD en RTL Nieuws er geenszins van om het klakkeloos over te nemen met ronkende koppen.

Omroep Zeeland sprak met de beheerder van het vakantiepark Marina Beach en een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en meldt dat het bericht - dat zijn oorsprong vond in een blogpost op het weblog koiquestion.com - 'pertinent niet waar' is. Een woordvoerder van het COA noemt het verhaal 'volslagen uit de lucht gegrepen':

"Er wordt op het park niet gebarbecued door de vluchtelingen. Ook beschikken de vluchtelingen niet over het materiaal om zo'n vis te vangen."

De beheerder van vakantiepark Marina Beach noemt het verhaal 'bullshit': 

"Ik heb dit nooit verteld en ik zou ook niet weten wie er hier een koivijver heeft. En als u het niet erg vindt, geniet ik verder van mijn zondag."

 


Gast

#2914 Re:

2015-12-20 18:18

#2913: -  

 Materiaal om te vangen? Dat beest is tam! Ze geven niet toe zeker niet, want dan komen asielzoekers weer in het nieuws en slecht natuurlijk! Als er iets gezegd word, zit er altijd een kern van waarheid in. Zoiets verzint niemand! 


Gast

#2915

2015-12-20 23:52

Jawel, Domrechts, dus.


Gast

#2916

2015-12-21 19:06

De autoriteiten in Duitsland geven toe dat er alleen al in het oosten van het land tienduizenden geregistreerde migranten spoorloos zijn verdwenen. Officieel weet niemand waar ze zijn gebleven, maar officieus wordt aangenomen dat ze vrijwel allemaal in de illegaliteit zijn ondergedoken. Gevreesd wordt dat veel illegale moslimmigranten zich bij criminele- en jihadgroepen hebben aangesloten. Vooral die laatste optie bevestigt onafhankelijke berichten dat ISIS aanhangers achter de schermen een massale terreuroorlog tegen de Europese bevolking aan het voorbereiden zijn.

In Brandenburg kwamen 30.300 migranten binnen, maar van slechts 24.600 is de verblijfplaats bekend. In Thüringen kwamen er ook bijna 30.000 toegelaten, maar volgens het deelstaat ministerie is 20% tot 30% inmiddels spoorloos verdwenen. Sachsen: zelfde verhaal; tot 30% van de 45.000 geregistreerde zogenaamde ‘vluchtelingen’ kan niet worden getraceerd.

De politiek-correcte verklaring die wordt gegeven is dat veel van deze migranten bij familie en vrienden zijn ingetrokken, omdat ze zo snel mogelijk zouden willen integreren en aan het werk willen (1). Laten we dit soort sprookjes voor wat ze zijn, dan blijven er feitelijk maar twee opties over: 1. de migranten zijn uit zichzelf weer teruggereisd (buitengewoon onwaarschijnlijk); 2. de migranten zijn gaan doen waarvoor ze van meet af aan voor gekomen zijn: zich bij criminele- en jihadgroepen aansluiten.

Dat gebeurt met volledig medeweten van de hoogste politieke leiders zoals bondskanselier Angela Merkel. Het is echter niet de bedoeling dat de doorsnee burgers hier enig besef van krijgen – totdat het te laat is, en de islamitische terreuroorlog onomkeerbaar is losgebarsten, hetzij pal voor, hetzij na het instorten van onze sociale zekerheidssystemen.

LAAT ME RADEN ALLEMAAL ONZIN WAH. ik zou dit eens even goed lezen!!!!


Gast

#2917

2015-12-21 19:42

Als dat de enige twee mogelijkheden zijn die jij bedenken kunt, dan heb jij een verdomd beperkte verbeelding.

Zoek eens een keer informatie bij fatsoenlijke bronnen en niet de populistisch propagandakanalen die aantoonbaar elk niejuwtje verkrachten en uitvergroten (als ze het al niet zelf verzinnen).

Heb je nu nog steeds niet door hoe jij jezelf telkens opnieuw laat verneuken door die propagandamachine?

Voor het overige: amuseer je in je eentje nog. Wij zijn weer weg! Adie!

Kleindochter

#2918

2015-12-22 21:56

Bah! Wat zijn jullie vies en egoïstisch. Ik houd van Brunssum, maar als ik dit lees scham ik me dood. 


Gast

#2919 Re:

2015-12-23 12:12

#2918: Kleindochter -  

 Niet vies en niet egoïstisch, maar je mag je mening hebben. Je hebt mensen die voor en die tegen zijn. Dat mag! 


Gast

#2920

2015-12-23 22:53

Als je zegt "eigen volk eerst", dan is dat egoïstisch. Als je zegt dat er eerst voor "onze eigen" armen en ouderen gezorgd moet worden, die het nog altijd duizendmaal beter hebben dan de gemiddelde vluchteling, dan is dat egoïstisch.


Gast

#2921

2015-12-24 12:51

En vies.     

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2015-12-25 21:09



Gast

#2923 Re:

2015-12-26 07:25

#2920: -  

dat volk is egoïstisch en vies! Homohaat haat en geweld tegen christenen en joden en ga zo maar door! Dat is niet normaal! Echtevluchtelingen moeten geholpen tot daar geen oorlog meer is! Die maken geen ruzie, maar zijn tevreden met bed bad brood en VEILIGHEID die gegaan hier geen ruzie maken en protesteren. De ouderen hebben dit land opgebouwd. Zorg eerst dat er geen armoede in Nederland is!!!! 


Gast

#2924

2015-12-26 11:59

Dus ben je egoïstisch. En vies.


Gast

#2925 Re: Wat heb jij zoal bereikt voor je eigen volk dan kk schaap volgens mij vrij weinig

2015-12-27 12:37

#1: -