Zeg nee tegen azc Brunssum


Gast

/ #3300 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-05 15:08

#3297: - Re: Re: Re: Re:  

 Omdat de plaatselijke tokkies dat eisten, niet omdat er een aanleiding voor was. LEES DAN TOCH, OETLUL!!!

En als je het in al je onduidelijkheid nu plots weer over Almere hebt, dan is daar geen avondklok ingesteld, maar is dat een wens van de plaatselijke bruine horde, die het gebeurde uiteraard weer in de schoenen van een asielzoeker schoof, maar wat toen nog lang niet vaststond.

Je lijkt sprekend op de PVV. Maakt niet uit wat er daadwerkelijk gebeurt, zodra je het in de schoenen kunt schuiven van een vluchteling of een moslim (is voor jou sowieso één en hetzelfde), dan is het voor jou al feit. Daarbij komt nog dat jij, net zoals de PVV, meteen iedereen wilt afrekenen op de misstappen van een enkeling. En daarom heet het inderdaad "Domrechts". Niet verder kijken dan je neus lang is, omdat je niet verder wilt zien dan je eigen neus. Die balk voor je kop, weet je wel.

Het College van B&W laat in een schriftelijke reactie weten geen avondklok te zullen instellen. ,,Nee, weliswaar biedt de Gemeentewet de mogelijkheid voor de burgemeester om via een noodbevel een avondklok in te stellen, maar het uitvaardigen van een dergelijke noodmaatregel achten wij buitenproportioneel. Deze zou dan gelden voor alle bewoners van het AZC, dus ook voor asielzoekers die niets met het genoemde voorval te maken hebben.

Daarnaast benadrukt het College dat een avondklok alleen mag worden ingesteld als er sprake is van een noodsituatie, zoals bij rampen."