Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

AZC ROT OP ERMEE

#483

2015-11-07 15:53

BRUNSSUM IS VERRADEN DOOR ZIJN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS DIE DIEP BUIGEN VOOR DEN HAAG,

BRUSSEL EN DE OPMARS VAN DE ISLAM :

De regentenkliek heeft precies uitgekiend hoe ze het gaat aanpakken.

Nu is al beslist dat er een AZC komt. Acheteraf pas komt er 'overleg' met de bewoners.

Hierbij wordt het AZC de mensen gewoon door de strot geduwd. Ook is de lokatie geheim,

alsmede de datum. Doodsbenauwd is men blijkbaar voor gerechte kritiek. Ook mogen alleen maar

buurtbewoners deelnemen aan het 'overleg'.

Uit alles blijkt dat Brunssum op zeer slinkse wijze bezig is de burger te belazeren.

Reacties

MENSELIJKHEID ZEGEVIERT

#484 Re:

2015-11-07 16:17:24

#483: AZC KOM MAAR OP ERMEE -  

 

 

 

En Domrechts snapt weer niet wat "democratie" betekent en hoe dat werkt. Goh, verbazingwekkend.

 

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#485 Stop met liegenI!!

2015-11-07 16:27:33

#483: AZC ROT OP ERMEE -  

 Waarom blijf je liegen?

De locatie is niet geheim en de datum evenmin, die stonden voluit genoemd in de krant en werden hier geciteerd. Als je Limburger was geweest, dan had je dat geweten. Als je had kunnen lezen, tenminste.

Er is geen "overleg" achteraf, maar er komt een info-avond. Stond ook voluit in de krant en werd hier geciteerd. Als je Limburger was geweest, dan had je dat geweten. Als je had kunnen lezen, tenminste.

En logisch dat daar alleen maar buurtbewoners voor uitgenodigd worden, omdat dat de enigen zijn die het aangaat. Vind je het jammer dat jouw fascistische kliek niet weer een bijeenkomst kan verstoren?

Ken je het verschil tussen een AZC en een opvanglocatie? Kennelijk niet. Maar toegegeven, het is ook moeilijk: je moerstaal. Ook dat stond voluit in de krant en werd hier geciteerd. Als je Limburger was geweest, dan had je dat geweten. Als je had kunnen lezen, tenminste.

De burger wordt niet belazerd, want het besluit is democratisch genomen, door een democratisch (= door de burgers) gekozen vertegenwoordiging van de bevolking van Brunssum (= de burgers, weet je wel). Waarom meent Domrechts dat, als hun wens niet wordt uitgevoerd, dat dan "de burger wordt belazerd"?

Zielig. Waarom meen je je te moeten bemoeien met lokale zaken en politiek? Steek je hand eerst eens in eigen boezem — daar valt nog meer dan genoeg rotzooi te ruimen.

Maar gelukkig is de gemeenteraad minder onmenselijk dan fascistisch Domrechts.


Anonymous

#486 Re:

2015-11-07 17:08:20

#483: AZC ROT OP ERMEE -  

 En zo bewijs je zelf dat je niet uit Brunssum komt en zelfs niet eens Limburger bent. Wat bemoei je je dan met de komst van een AZC in Brunssum? Moet heel Limburg zich gaan bemoeien met de lokale politiek in jouw boerengat? En moeten wij dan ook op onze achterste benen gaan staan als we onze zin niet krijgen in jouw boerengat? Zou je dat normaal vinden? Waarom zouden wij dat van jou dan wel normaal moeten vinden?

Niemand is of wordt hier belazerd. De enige die hier probeert IEDEREEN te belazeren, ben jij. We vragen je dan dus eens en voor altijd: ROT ZELF OP!