Zeg nee tegen azc Brunssum

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg nee tegen azc Brunssum.

HET KAN DUS WEL

#476

2015-11-06 21:44

Het gelijk van Orbán :     migranten mijden Hongarije massaal


Gast

#477 Re:

2015-11-06 22:49

#475: STUUR DE PARASIETEN TERUG -  

 De parasieten terug sturen? Maar natuurlijk, geen probleem. Wanneer vertrek je? Wij zwaaien wel.


Gast

#478

2015-11-06 22:54

Brunssum: Geen lastenverzwaring voor burgers in 2016

Goh en dat ondanks dat Brunssum begint met de opvang van asielzoekers? Leg eens uit propagandist, hoe dit toch zo verschrikkelijk in tegenspraak kan zijn met alle doemberichten die jij steeds maar weer hier plakt? Zou het zomaar kunnen zijn dat jij je verkeerd laat informeren? Dat JIJ voorgelogen wordt door jouw "bronnen"?

Hahahahaha!

Bron: link

Laat de Domrechtse propaganda maar zwetsen

#479 Het enige dat telt:

2015-11-06 22:57

 

 

Brunssum gaat 200 vluchtelingen opvangen

 

 

Predik maar lekker verder voor de bok zijn kloten

#481 Ondanks verwoede anti-propaganda:

2015-11-07 15:40

 

 

Brunssum vangt om te beginnen 200 vluchtelingen op

 

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#482 Mooi zo. Als die politieke hoeren van de VVD nou ook nog eens standpunt nemen, dan komt alles goed!

2015-11-07 15:44

 Buma sluit PVV als partner uit 
 CDA-leider Sybrand Buma sluit uit dat zijn partij onder zijn leiding nog met de PVV in een kabinet stapt. Op het CDA-congres zei Buma dat de PVV in het eerste kabinet-Rutte van het regeren een puinhoop heeft gemaakt door weg te lopen als het moeilijk wordt en met iedereen ruzie te maken. De redevoering ging verder vooral over de vluchtelingen. Hij herhaalde zijn pleidooi voor de invoering van een tijdelijke ontheemdenstatus. Buma vindt dat de EU zich door Turkije laat chanteren door in ruil voor de opvang van vluchtelingen nieuw overleg te beginnen over de Turkse toetreding.
AZC ROT OP ERMEE

#483

2015-11-07 15:53

BRUNSSUM IS VERRADEN DOOR ZIJN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS DIE DIEP BUIGEN VOOR DEN HAAG,

BRUSSEL EN DE OPMARS VAN DE ISLAM :

De regentenkliek heeft precies uitgekiend hoe ze het gaat aanpakken.

Nu is al beslist dat er een AZC komt. Acheteraf pas komt er 'overleg' met de bewoners.

Hierbij wordt het AZC de mensen gewoon door de strot geduwd. Ook is de lokatie geheim,

alsmede de datum. Doodsbenauwd is men blijkbaar voor gerechte kritiek. Ook mogen alleen maar

buurtbewoners deelnemen aan het 'overleg'.

Uit alles blijkt dat Brunssum op zeer slinkse wijze bezig is de burger te belazeren.

MENSELIJKHEID ZEGEVIERT

#484 Re:

2015-11-07 16:17

#483: AZC KOM MAAR OP ERMEE -  

 

 

 

En Domrechts snapt weer niet wat "democratie" betekent en hoe dat werkt. Goh, verbazingwekkend.

 

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#485 Stop met liegenI!!

2015-11-07 16:27

#483: AZC ROT OP ERMEE -  

 Waarom blijf je liegen?

De locatie is niet geheim en de datum evenmin, die stonden voluit genoemd in de krant en werden hier geciteerd. Als je Limburger was geweest, dan had je dat geweten. Als je had kunnen lezen, tenminste.

Er is geen "overleg" achteraf, maar er komt een info-avond. Stond ook voluit in de krant en werd hier geciteerd. Als je Limburger was geweest, dan had je dat geweten. Als je had kunnen lezen, tenminste.

En logisch dat daar alleen maar buurtbewoners voor uitgenodigd worden, omdat dat de enigen zijn die het aangaat. Vind je het jammer dat jouw fascistische kliek niet weer een bijeenkomst kan verstoren?

Ken je het verschil tussen een AZC en een opvanglocatie? Kennelijk niet. Maar toegegeven, het is ook moeilijk: je moerstaal. Ook dat stond voluit in de krant en werd hier geciteerd. Als je Limburger was geweest, dan had je dat geweten. Als je had kunnen lezen, tenminste.

De burger wordt niet belazerd, want het besluit is democratisch genomen, door een democratisch (= door de burgers) gekozen vertegenwoordiging van de bevolking van Brunssum (= de burgers, weet je wel). Waarom meent Domrechts dat, als hun wens niet wordt uitgevoerd, dat dan "de burger wordt belazerd"?

Zielig. Waarom meen je je te moeten bemoeien met lokale zaken en politiek? Steek je hand eerst eens in eigen boezem — daar valt nog meer dan genoeg rotzooi te ruimen.

Maar gelukkig is de gemeenteraad minder onmenselijk dan fascistisch Domrechts.


Anonymous

#486 Re:

2015-11-07 17:08

#483: AZC ROT OP ERMEE -  

 En zo bewijs je zelf dat je niet uit Brunssum komt en zelfs niet eens Limburger bent. Wat bemoei je je dan met de komst van een AZC in Brunssum? Moet heel Limburg zich gaan bemoeien met de lokale politiek in jouw boerengat? En moeten wij dan ook op onze achterste benen gaan staan als we onze zin niet krijgen in jouw boerengat? Zou je dat normaal vinden? Waarom zouden wij dat van jou dan wel normaal moeten vinden?

Niemand is of wordt hier belazerd. De enige die hier probeert IEDEREEN te belazeren, ben jij. We vragen je dan dus eens en voor altijd: ROT ZELF OP!


Gast

#487

2015-11-07 21:48

Genoeg is genoeg

Gast

#489

2015-11-07 22:23

 

 

Waarom blijf je liegen, wildplakkert? Omdat E.J. Bron blijft liegen? Heb je zoveel eigen mening? Wanneer zul je je hoofd eindelijk uit Bron's gat halen? Of vind je het prettig daar? Voel je je daar thuis? In andermans aars? Wil je werkelijk dat je je hele leven wordt voorgelogen? Angst aangejaagd door de eerste de beste weirdo die je tegenkomt? Wil je Domrechts blijven? Dan wensen wij je succes met de rest van je leven in doodsangst en blinde haat. Have fun!

 

 


Gast

#490

2015-11-07 22:41

 

Totale chaos in Duitse regering

 

 

 

Koop maar vast een burka als je vrouw bent, dan poets ik mijn sandalen en pas eens een jurk terwijl ik mijn baard laat staan

 

 

 

 

NOG MEER AZC's: IS DAT DE OPLOSSING ?

#491

2015-11-07 22:58

60 miljoen illegale immigranten. Maar Buma wil niet met Wilders regeren.

WAT EEN SUKKEL !

 

Het grootse probleem in Nederland is de niet aflatende golf van illegale immigranten die Noord West Europa overstroomt. Geen van de gevestigde partijen heeft enig idee wat hiermee aan te vangen valt. Dat de ondergang van Europa het directe gevolg ervan is, dat begrijpt ook iedereen die even doordenkt. We hebben het hier dus over een politieke kwestie die met de dag groter wordt.

Buma pleit voor ‘meer Europa’. Net als de PvdA, de VVD, D66 en GroenLinks al sinds jaar en dag doen, zonder dat er bij die partijen ook maar enig idee bestaat hoe ‘meer Europa’ zou moeten leiden tot ‘minder illegale immigranten.’

Zestig miljoen migranten zijn momenteel on the run.

Zestig miljoen!

 

 

Lees maar. Is lachen!

#492 Voor wie geïnteresseerd is waar de "argumenten van Domrechts vandaan komen:

2015-11-07 22:59

Voor wie zich afvraagt waarom je nieuwtjes die onze wildplakkert hier zo kwistig propageert nergens anders kan vinden dan afkomstig van de obscure website van "E.J. Bron", geven we hier met alle plezier de ontmaskering van de4ze "onafhankelijke nieuwsbron":

 

E.J. Bron is een paranoïde en radicale haatblog gehost op de Wordpress.com website. De inhoud van hun artikels focust voornamelijk op extreemrechtse onderwerpen zoals vreemdelingenhaat, islamofobie en eurofobie, maar ook op een overdreven nadruk op "vrijheid". Verder publiceert de website paranoïde complottheorieën over de fictieve Illuminati en New World Order, alsook de ontkenning van klimaatverandering en de promotie van kwakzalverij. Hoewel de website zich omschrijft als een verzameling uit het Duits vertaalde artikels, bevat de blog ook verschillende zelfgeschreven artikels, van extreemrechtse auteurs zoals Martien Penninck, die zich in 2012 nog associeerde met Anders Breivik en een aantal politici de dood toewenste omwille van hun politieke voorkeur. 

Inhoud

De website E.J. Bron werd opgericht door Bert Bron op 30 augustus 2011. Ook Realpredictor van de haatblog Eunmask worden hier geregeld gepubliceerd, en vice versa. Naar eigen zeggen publiceert de website "uit het Duits vertaalde artikelen over de 'EUrabisering' van onze westerse beschaving". In werkelijkheid vertaalt dit zich tot artikels die vreemdelingenhaat, islamofobie, anti-regeringspropaganda en paranoia aanmoedigen. Vanzelfsprekend kan er niet worden ontkend dat er jammer genoeg zoiets bestaat als het moslimterrorisme dat wordt uitgevoerd door radicale islamisten, net zoals er ook in andere culturen en grote religies van vroeger en nu sprake is van extremisme (denk maar aan de heksenverbrandingen in middeleeuws Europa, of in meer recente tijden de Westboro Baptist Church).

Dat betekent echter niet dat deze minderheidsgroep van radicale extremisten een ganse cultuur of religie vertegenwoordigen (in tegendeel, de Sjieten en de Soennieten kunnen het vaak niet eens goed met elkaar vinden), maar bij E.J. Bron wordt er steevast van uitgegaan dat de ganse Moslimgemeenschap in volledige eensgezindheid een heimelijk complot heeft gesmeed om de wereld te veroveren. Blijkbaar is de ganse E.J. Bron website gebaseerd op die veronderstelling, aangevuld met anti-EU propaganda. En zoals een vrijwel vast gegeven is bij de meeste complottheorieënwebsites, kan je ook geld doneren, hoewel een blog op wordpress.com volledig gratis is en er blijkbaar zelfs geen domeinnaam voor werd aangekocht.

De artikels gepubliceerd op E.J. Bron, of ze nu door de webmaster zelf zijn geschreven of vertaald werden uit Duitse (maar evenzeer extreemrechtse) artikels, spreken elkaar om de haverklap tegen. Op 18 februari 2013 zou slechts 33% van de Britse bevolking in de Europese Unie willen blijven, en 50% voor een uittreding stemmen. In een artikel van  iets meer dan een jaar later, op 5 mei 2014, wordt dan weer glorieus uitgepakt met de bewering dat 49% van de Britten uit de EU wil - en "maar" 41% wel lid wil blijven. Dit wordt voorgesteld als een fenomenaal resultaat, maar ten opzichte van het jaar voordien wil dit zeggen dat 1% minder uit de EU stappen, terwijl net 8% meer mensen in de EU willen blijven - die blijkbaar afkomstig zijn van de voormalig "onbeslisten".

Voor wie anti-EU is, zou het dus slecht nieuws moeten zijn dat er sprake is van een afnemende trend bij de Britten, maar bij E.J. Bron wordt er schromelijk gejuicht want Nigel Farage "krijgt het helemaal voor elkaar"! In werkelijkheid behaalde de UKIP 27.49% van de stemmen, wat nog een pak lager ligt dan de vooropgestelde 49%. Als we hier één ding uit kunnen leren, is het wel dat peilingen niet altijd representatief zijn, en vaak worden gemanipuleerd in het voordeel van een welbepaalde belangengroep. 

Dat peilingen niet altijd kloppen, hebben ze bij E.J. Bron op de harde manier moeten leren. Ze waren nog hoopvol gestemd nadat Geert Wilders van de radicaalrechtse partij PVV in maart 2014 had opgeroepen tot "minder Marokkanen". PVV-peilingen hadden bovendien uitgewezen dat maar liefst 43% van de Nederlanders "minder Marokkanen" wil, terwijl slechts 3% méér Marokkanen wil (maar hoe kan dat dan, als Nederland al helemaal geïslamitiseerd verklaard is sinds 2013?). Terwijl ze bij E.J. Bron op 17 april 2014 nog aankondigden dat PVV aan kop stond wat betreft de EU verkiezingen van mei 2014, ging het er op 24 mei niet meer zo feestelijk aan toe. De resultaten van de verkiezingen lieten immers uitblijken dat de langverwachte Groote Overwinning van PVV uitbleef met slechts zo'n 13%, wat zelfs nog minder is dan in 2009 met bijna 17%.

De sfeer bij E.J. Bron op die dag was toen zo slecht dat de reaguurders begonnen te schelden, te beledigen, op de man/vrouw te spelen, en zelfs verborgen antisemitische uitlatingen te maken... Kortom, een dag als een ander waar iedereen die niet blindelings akkoord gaat met PVV E.J. Bron sowieso wordt uitgescholden en beledigd ("Bedankt, domme Nederlanders!"), waar om de haverklap op de man/vrouw wordt gespeeld ("De nazislamitische hoer Femke Halsema is hypocriet"), en antisemitisme wordt gepleegd ("Bram Moszkowicz is een vrij domme en vrij immorele Jood" Ach, het moet ook niet altijd de schuld van de Rothschilds zijn). Dat extremisten nogal slecht tegen hun verlies kunnen, komt natuurlijk niet als een verrassing, het democratisch bestel vinden ze enkel interessant tot ze zelf aan de top staan, en elke verkiezingsnederlaag is vanzelfsprekend ondemocratisch.

Volgens de informatie die de website over zichzelf geeft, in de rechterkolom van elke pagina, zouden de artikels (en vertaling van Duitse artikels) niet noodzakelijk de mening van de webmaster weergeven. Dat is op zich wat vreemd, omdat de gepubliceerde artikels altijd van dezelfde haatdragende aard zijn, waardoor net de indruk wordt gewekt dat ze allemaal wél de mening van de webmaster weergeven. Waarom zou je anders de moeite doen om artikels van steeds dezelfde inslag te vertalen, en ze zonder weerwoord te publiceren, als je die mening niet bent toegedaan?

De overduidelijke voorkeur voor extreemrechts gedachtengoed wordt bovendien niet enkel benadrukt in de keuze van gepubliceerde artikels, maar ook in andere regels. Zo is het niet toegestaan om "propaganda te voeren voor de Islam" - met andere woorden, foute informatie over de Islam te debunken - of kritische commentaar te leveren op de haatpropaganda van PVV en Geert Wilders aan PVV- en Wilders-bashen te doen. Er bestaat dan ook geen twijfel over dat E.J. Bron een fundamentele aanhanger is van Geert Wilders, alsook andere populistische politici en partijen, zoals de Britse UKIP van Nigel Farage en Front National van Marine Le Pen. Dat haar vader, Jean-Marie Le Pen, die tevens oprichter is van FN, zich al meermaals schuldig heeft gemaakt aan anti-semitische uitspraken, doet natuurlijk niet ter zake en wordt door zijn dochter gereduceerd tot een "politieke fout", zonder hierbij zijn anti-semitisme openlijk expliciet te moeten veroordelen.

Haatpropaganda

De afbeeldingen die in de rechterkolom van de webblog prijken, laten niets aan de verbeelding over met teksten zoals "Allah is not God, Muhammad is not his Messenger" (wil iemand daar eens uitleggen dat het woord Allah gewoon "god" betekent?), "Islam is not a religion! It's the world's largest death cult", "No Muslims No Terrorism", "Fuck Islam", "Freedom will dominate the world, Islam can go to hell", "Destroy Islam at all costs", "Boycott Islam", en geïmpliceerde koranverbrandingen. Ook wordt er impliciet opgeroepen tot geweld, zoals in de afbeelding met de tekst "Geld moet rollen!! Koppen ook!!". Ookn prijkt er het logo van de Belgische extreemrechtse partij Vlaams Belang.

Het is vrij ironisch dat E.J. Bron hoegenaamd "vrijheid" erg hoog in het vaandel draagt, maar niettemin de vrijheid van godsdienst wil inperken door Islam te boycotten en te vernietigen - en zelfs de Koran te verbranden. Het stigmatiseren van specifieke bevolkingsgroepen, alsook het verbranden van boeken, waren ook typische kenmerken van het Nazi-regime in Duitsland voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nog meer ironisch is de regel dat "antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments niet worden getolereerd", en dat terwijl de E.J. Bron website er zelf bol van staat. Naast de gebruikelijke porties Islam- en vreemdelingenhaat, worden er bovendien ook anti-semitische complottheorieën aangehaald over de Joodse Rothschild familie, en zelfs Bilderberg en de Protocollen van Zion worden erbij betrokken.

Verder houden ze zich vooral bezig met de demonisering van bepaalde bevolkingsgroepen en hun religie, door specifiek een aantal geïsoleerde incidenten over de ganse wereld sterk uit te vergroten en onterecht te veralgemeniseren. Ook is er een sterke focus op het Moslimterrorisme (dat echter lang niet de ganse Moslimwereld vertegenwoordigt), waardoor er een valse balans wordt voorgehouden. Volgens E.J. Bron is immers elke Moslim een fundamentalist, en dus een terrorist die de Sharia-wetten overal wil invoeren, zonder enigszins rekening te houden met de meerderheid van gematigde Moslims (want die bestaat blijkbaar niet).

In Frankrijk komt er een begraafplaats voor Moslims? De islamisering van Europa is compleet! Een gebedsruimte voor Moslims in het pretpark Walibi? We zijn bij deze allemaal verplicht omgedoopt tot Moslim! Zo staat het op de blogsite van E.J. Bron vol met schrikwekkende, maar niettemin onzinnige kreten en beweringen. Alle Moslims ter wereld zitten schijnbaar in een goed bewaard complot om onze ganse planeet te veroveren, waar ook zowat alle regeringen, rechters en media deel van uitmaken. Ook zouden vanzelfsprekend alle moskeeën deel uitmaken van een "terreurnetwerk", en zou de "moordcultuur" van de Islam zich zo verkopen als "vredesreligie". Tegelijk zouden in heel Europa de Christelijke feestdagen worden afschaft! Zelfs het verdwenen Malaysia Airlines vliegtuig zou de schuld zijn van de Islam. Allemaal grootse beweringen, waar dan ook groots bewijsmateriaal tegenover zou moeten staan - en laat dat nu net afwezig zijn. 

Uit dit alles kunnen we afleiden dat enkel de blanke Christene Jood atheïst niet-Moslim anti-Moslim het recht heeft om in Nederland te wonen, natuurlijk wel op voorwaarde dat hij blindelings akkoord gaat met de ideologie van E.J. Bron en getrouw stemt op Wilders van de PVV. Want alles wat er misloopt in de maatschappij is immers vanzelfsprekend de schuld van de Moslims - of van de Europese Unie. Dus roepen ze bij E.J. Bron maar om de haverklap "referendum!" of "vrijheid!" of "wakker worden!" of "uit de EU!" - om van de impliciete oproepen tot geweld nog maar te zwijgen. Het is een klein mirakel op zich dat E.J. Bron nog niet werd veroordeeld voor het aanzetten tot discriminatie en rassenhaat, zelfs na het oproepen tot het milieuvriendelijk vermoorden van zes miljoen Moslims, maar het is wellicht een kwestie van tijd tot het internet van deze onzinwebsite wordt bevrijd.

Hoaxes

Een overzicht van enkele hoaxes die door EJ Bron werden gepubliceerd:

  • Op de parkings van grootwarenhuizen wordt er door criminelen parfum verkocht die bedwelmende ether blijken te zijn
  • Een meisje werd in Syrië ter dood gestenigd voor het aanmaken van een Facebook account
  • De uitspraken van Russisch president Poetin over de Moslims en hun integratie
  • Germanwings-copiloot Andreas Günter Lubitz, die zelfmoord pleegde, was islambekeerling en stuurde vliegtuig bewust tegen een berg aan als terroristische daad

Complottheorieën

Extreemrechts gedachtengoed vindt wel vaker een makkelijke aansluiting bij paaranoïde complottheorieën, vooral als die anti-regering, anti-EU (de EU zou immers de grondslag leggen voor een nazirijk!) en haatdragend van aard zijn. Zelfs de ontkenning van klimaatverandering hoort daarbij. Amerikaans president Obama zou een Moslim zijn - meer zelfs, hij heeft blijkbaar een lidkaart bij de Moslim Broederschap - en wordt als een slechte president omschreven omwille van zijn zwarte huidskleur. Racisme dus, ook al zeg je duizend keer van niet.

De zogenaamde "islamisering" van de wereld zou in de hand worden gewerkt d.m.v. depopulatie via de Codex Alimentarius, Monsanto, HAARP, mind control en chemtrails. Dit alles moet uiteindelijk leiden tot de (onbestaande) New World Order, die Eén Dezer Dagen zal worden opgericht onder leiding van de (al evenzeer fictieve) Illuminati[73], en waar klaarblijkelijk enkel de Occupy Wall Street nog tegen bestand zou zijn. Maar ook zij kunnen geen oplossing bieden, want ze zijn links en dus vanzelfsprekend slecht, wat mooi aantoont hoe complottheorieën zichzelf keer op keer weten tegen te spreken.

Terloops doen ze bij E.J. Bron ook nog even mee aan ADHD ontkenning, en aan de promotie van een boek omtrent valse kankertherapieën van kwakzalver Brian Peskin. Ook verwijzingen naar andere complotdenkers, zoals Glenn Beck, Alex Jones en Martin Vrijland, worden niet geschuwd. De blogsite verwijst zelfs naar Natural News en Whale.to als bronvermelding, waardoor ze vanzelfsprekend de Wet van Scopie overtreden. Daartegenover staat dat een verwijzing naar E.J. Bron als betrouwbare bron evenzeer een overtreding is van diezelfde wet.

Tenslotte overtreedt E.J. Bron ook om de haverklap de Wet van Godwin op zowat alle mogelijke manieren die je zelf niet had kunnen bedenken, en dat vinden ze uiteraard prima - behalve als het hen zelf overkomt. Zelfs de Wet van Arken moet eraan geloven via disproportionele vergelijken met de fictieroman 1984 van George Orwell.

Martien Pennings

Martien Pennings (geb. 1945) schreef voor de E.J. Bron website van mei 2012 tot april 2013. Er bestaat geen twijfel over zijn radicaal-rechtse politieke geaardheid: in februari 2012 wenste hij Femke Halsema de dood toe, gewoon omdat ze er een groenlinks politiek gedachtengoed op na houdt. Naast Halsema vernoemde Pennings nog vier andere namen die klaarblijkelijk op zijn lijst staan van mensen die "de massamoordenaar" in hem naar boven halen. Ook associeert Pennings zichzelf klaarblijkelijk met Anders Breivik, en geeft hij aan dat hij gelijkaardige neigingen heeft om geweld te plegen. Sterker nog, hij keurt de aanslag in Noorwegen zelfs goed: Breivik had het enkel verkeerd gericht op kinderen, that's all. Dit zou vanzelfsprekend heel wat reacties uitloggen, maar vooralsnog beweerde Pennings dat ze niet met hem in debat durven gaan. Dat is niet zo verbazend, gezien hij zichzelf zopas een radicaal terrorist had verklaard.

Op zijn leeftijd is deze seniele man wellicht echter geen groot gevaar meer voor de nationale veiligheid, en dus moet hij het hebben van de psychotische haat die hij publiceert op het internet, en daar is E.J. Bron een uitermate geschikt medium voor - als zijnde wat Pennings een "bejaardensite" noemt. Van drogredenen heeft de man blijkbaar ook nog nooit gehoord, want hij redeneert dat als je niet "minder" Marokkanen wil - zoals Wilders via de just asking questions drogreden had gesuggereerd - je dan vanzelfsprekend "meer" Marokkanen wil. Naast een totaal gebrek aan realiteitszin, is dit weerom een vals dilemma dat geen steek houdt. Gelukkig is de radicale fanclub van E.J. Bron in verhouding erg beperkt en onbeduidend, ze hebben het bovendien te druk met elk artikel te applaudisseren, of herhaaldelijk te zeggen dat het waar is. Want als er maar genoeg wordt herhaald dat iets waar is, dan moet het wel waar zijn (een drogreden met de treffende naam Argumentum ad populum).

In april 2014 gooide Pennings de handdoek in de ring bij E.J. Bron. Naar eigen zeggen besloot hij ermee te stoppen omwille van de reden dat verschillende andere auteurs op de blog "blijk gaven van geen niveau te hebben" (had hij dan écht iets anders verwacht dan hetzelfde niveau aan te trekken dat hij zelf expliceert?). Meer nog, hij stoorde zich klaarblijkelijk aan een aantal reacties op de artikels, die zelfs voor hem niet door de beugel kunnen en aan het meldpunt discriminatie zouden moeten worden doorgegeven. Het is vrij ironisch om dit te lezen van een man die zelf radicale haat en racisme propagandeert, en zichzelf een jaar voordien nog had uitgeroepen als terrorist. Tegelijkertijd beschouwt hij zichzelf als een genie - sorry, Ueber-genie - en vergelijkt hij zichzelf met Jezus. Op een meer episch manier dan dat konden we dit artikel niet eindigen.

 


Gast

#493 Misschien toch maar eens geloofwaardig gaan liegen, wildplakkert?

2015-11-07 23:05

#490: -  

 

Duitse coalitie eens over drie tot vijf 'registratiecentra'

DONDERDAG, 19:33
 

Aan de Duitse grens komen drie tot vijf speciale registratiecentra voor vluchtelingen die weinig kans maken op een verblijfsvergunning. In deze centra mag de asielprocedure maximaal drie weken duren. Dat is het belangrijkste resultaat van topoverleg tussen de Duitse regeringspartijen CDU/CSU en SPD over de vluchtelingencrisis.

De vluchtelingen hebben in de centra een zogenoemde 'Residenzpflicht': ze mogen de gemeente waarin het opvangcentrum staat, niet verlaten. Doen ze dat wel, dan verliezen ze het recht op een uitkering en andere toeslagen, is afgesproken. 

Vluchtelingenpaspoort

Verder hebben de regeringspartijen besloten dat ze een vluchtelingenpaspoort gaan invoeren. Alle gegevens van de vluchteling komen in een databank. Dat moet de communicatie tussen verschillende instanties verbeteren.

Ook moeten in Afghanistan met hulp van Duitsland veilige zones komen, waarnaar Afghaanse vluchtelingen teruggestuurd kunnen worden. Zij hebben geen recht op asiel in Duitsland.

SPD-overwinning

Voorafgaand aan de top was er veel strijd binnen de coalitie. De partijen werden het niet eens over te nemen maatregelen. Merkels partij CDU en de Beierse zusterpartij CSU wilden aan de grens transitzones oprichten, vluchtelingenkampen die officieel geen Duits grondgebied zouden zijn. Asielzoekers zouden van daaruit Duitsland niet in mogen, maar alleen terug naar Oostenrijk. 

Coalitiegenoot SPD had ernstige bezwaren en voorspelde "immense gevangenenkampen aan de grens". Dat de zones er nu niet komen en dat vluchtelingen niet in een centrum worden vastgehouden, ziet de SPD als een overwinning.   

Volgens Merkel is er nog veel werk te doen. "Maar alles bij elkaar hebben we een grote, belangrijke stap vooruit kunnen zetten", zei ze.


Gast

#494 Mooi zo Buma. Tenminste iemand met een rechte rug!

2015-11-07 23:07

#491: NOG MEER AZC's: IS DAT DE OPLOSSING ? -  

 

 

 

Onze wildplakkert snapt niet wat een "cordon sanitaire" is. Buma gelukkig wel. Nu Rutte nog.

 

 

Probeer dan tenminste een beetje intelligent te liegen!

#495 Lees je je eigen plaksels wel eens?

2015-11-07 23:20

#491: NOG MEER AZC's: IS DAT DE OPLOSSING ? -  

 De New York Times schrijft:

"Nearly 14 million people were newly displaced in 2014, according to the annual report by the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees. In other words, tens of thousands of people were forced to leave their homes every day and “seek protection elsewhere” last year, the report found.

That included 11 million people who scattered within the borders of their own countries, the highest figure ever recorded in the agency’s 50-year history.

Tens of millions of others fled in previous years and remain stuck, sometimes for decades, unable to go home or find a permanent new one, according to the refugee agency. They include the more than 2.5 million displaced in the Darfur region of Sudan, and the 1.5 million Afghans still living in Pakistan."

 

Zal ik het even voor jou vertalen, wildplakkert? Er zijn in totaal bijna zestig miljoen mensen gedwongen op een andere locatie dan hun eigen woonplaats. 14 Miljoen daarvan waren in 2014 op een andere locatie dan hun domicilie, 11 miljoen daarvan zijn binnen de grenzen van hun eigen land verplaatst. Tientallen miljoenen zijn in voorgaande jaren op de vlucht geslagen en nog niet terug naar hun eigen plaats kunnen gaan of hebben nog geen nieuwe permanente plaats kunnen vinden.

In Jip en Janneke-taal, speciaal voor jou: 14 miljoen min 11 miljoen is 3 miljoen en dat zijn inderdaad de mensen die grotendeels in de regio zijn opgevangen en waarvan een klein deel richting Europa is gekomen. Niks geen zestig miljoen die "er aan zit te komen". Zielig portret! Leer toch een keer lezen!

Laat me raden: je hebt het goochelen met getallen geleerd van de Peroxyde Haatpruik. Die rekent zich ook altijd rijk, maar vergeet dat anderen ook (en beter) kunnen rekenen.

toco

#496 Re: Re: Re: Re: triest volk

2015-11-08 10:49

#89: - Re: Re: Re: triest volk  

 Ik weet niet hoezo ,maar ben jij al daar geweest. Wij wel. Dat vluchtelingen van Syrie geholpen moeten worden en een voorlopige verblijfsvergunning krijgen oke. Maar alles wat onderweg aansluit van Albaniërs tot Roemenen ,daar blijven is onze motto. Want de regering ziet niet in dat de moslims Europa zijn in aan het pakken.,langzaam maar zeker. Zweden wil geen meer toelaten ,lees daar wat er aan de hand is . Zielig dat meisjes hun haren verven en het zijn bepaalde groepen die voor die overlast zorgen. In hun eigen land laten ze oudere achter en moeders met kindere. DAAR in die landen spreken ze geen goed woord over Afrikaanse vluchtelingen. Er zijn ook landen geweest(liberia,Sierra Leone enz) die hadden ook oorlog maar nu is wel het eigen volk hun land weer aan het opbouwen. En heb je ook TV gekeken dat mensen van Senegal en Gambia,Guinee waar geen oorlog is hier komen geld vergaren en dat naar hun land brengen. Verdiep je wat meer in de achtergronden svp   of Nostradames de voorspellingen zijn er. het gevaar is er nu

 

toco

#497 Re: Mooi zo! Eindelijk een menselijk gezicht, ook in Brunssum.

2015-11-08 11:02

#474: Hulde! - Mooi zo! Eindelijk een menselijk gezicht, ook in Brunssum. 

 Burgemeester heeft nu al de neus vol van het COA dan lees de krant maar

Wanneer gaan eindelijk de ogen open?

#498 Re: Re: Re: Re: Re: triest volk

2015-11-08 11:50

#496: toco - Re: Re: Re: Re: triest volk  

 Domme praat.

 Ja? Sluiten er Roemenen, Albaniërs en van alles en nog wat aan bij de stroom vluchtelingen? En als dat al zo is, wat dan nog? Roemenen en andere inwoners van EU-lidstaten mogen zich vrij bewegen en vestigen binnen de EU en de Albaniërs en alle andere volkeren op deze aarde hebben recht op de vrijheid van verplaatsing volgens artikelen 1, 2, 3, 7, 9, 13, 14, 15, 18 en 22. Waar haal jij het "recht" vandaan om deze mensen die rechten te ontzeggen?

 En als het al zo zou zijn dat Albaniërs en van alles en nog wat met de stroom vluchtelingen mee proberen te liften, dan zal hen asiel worden geweigerd en zullen ze linea recta terug worden gestuurd, omdat de aanvraag van asiel ongegrond is. Net zoals iedereen terug zal worden gestuurd zodra de situatie in eigen land veilig genoeg is.

 Zoals je zelf al zegt: verdiep je eens wat meer in de achtergronden.

Wanneer gaan eindelijk de ogen open?

#499 Re: Re: Mooi zo! Eindelijk een menselijk gezicht, ook in Brunssum.

2015-11-08 11:53

#497: toco - Re: Mooi zo! Eindelijk een menselijk gezicht, ook in Brunssum. 

Ja, maar het gaat niet om het COA, toch? Het gaat ook niet om de burgemeester. Het gaat om de mensen die voor hun leven vluchten, nietwaar? En al vind de burgemeester het moeizaam om met het COA te onderhandelen, opgevangen worden moeten de vluchtelingen toch. En dat gebeurt dus nu eindelijk ook.


Gast

#500

2015-11-08 12:02

KIJK EENS HOE DE MENSEN ER OVER DENKEN IN NEDERLAND :

8 november 2015

PVV naar nieuwe hoogste score ooit :

 

 Nederland is het spuugzat met al die economische deurkloppers en

ongenode asielparasieten.