Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Anonymous

#755

2015-11-12 13:35

Niets zo erg inderdaad als mensen die steigerend het hoogste woord nemen, maar van toeten noch blazen weten. Je doet erg goed werk met het verstrekken van de bij hen duidelijk ontbrekende informatie. Ik vrees alleen dat nu juist die groep deze informatie niet zal lezen, want ja, je weet wel: linkse propaganda, misleidende overheid, samenzwerende mainstream media enzovoorts.

Reacties

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#756 Re:

2015-11-12 13:45:04

#755: -  

 Ik weet dat ik niemand iets kan vertellen die bewust zijn kop in het zand houdt. Maar die boeien mij ook niet, die staan toch niet open voor objectievere bronnen of verifiëerbare feiten, die koesteren hun oogkleppen. Ik wil de leugens van extreem rechts door prikken en anderen laten zien hoe simplistisch maar o zo gevaarlijk die extreemrechtse propaganda is. Wellicht dat iemand, die wel nog in staat is zelfstandig te denken, dan zijn eigen mening kan vormen op basis van argumenten en niet alleen op basis van wat zijn buurman of een gladde politicus zegt.

Mensen moeten zichzelf het recht gunnen op de vrijheid van meningsvorming. Als iemand zijn mening met argumenten kan onderbouwen, dan heb ik daar respect voor, ook al kan ik die mening niet delen. Maar gewoon wat nablaten wat de eerste de beste populist roeptoetert is gewoon dom. Dom, omdat je zelf niet in staat bent om uit te leggen waarom je die mening hebt, maar ook dom, omdat je niet doorziet dat die populist je die mening aanpraat met een bedoeling: zijn eigen verrijking.