Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#871 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 18:48

#869: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 grapjas geen plAts klaar gemaakt. Heb je ook cijfers hoeveel er wel al in Nederland zijn binnen gekomen nu. Denk je dat die weggaan? En daarbij er zijn al zoveel gegaan nee als je het land wordt uitgezet hoor je hier niet meer te zijn. Slap gedoe van de regering. Vertel eens ben jij het eogenlijk weleens ergens niet mee eens wat vluchtelingen betreft of vind jij alles wel prima. Moet er eerst iets met jou of je naasten gebeuren voor je anders gaat denken of zeg je dan nog ja ik vergeef want ze zijn zo zielig. En kom nou niet aan met je wert niet wat gaat gebeuren, want wat je wel wert os dat ze niet allemaal goed zijn. En nee Nederlanders zijn ook niet allemaal goed en ja je kan morgen onder een auto komen, maar dit is een probleem dat er niet had hoeven zijn

Reacties


Anonymous

#873 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 18:58:12

#871: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja, die cijfers zijn er ook, maar daar ging het in dit geval niet over. Het ging over het aantal vluchtelingen dat naar Nederland gehaald werd. Nou, degenen die ons land binnenkomen en asiel aanvragen, zijn niet "gehaald", maar zelf gekomen. De enige die je "gehaald" zou mogen noemen, zijn die die Nederland met de EU heeft afgesproken over te nemen van Italië en Griekenland, omdat zelfs de EU vond dat Italië en Griekenland toch wel erg zwaar belast werden door de instroom van vluchtelingen.

Staat er allemaal in die tekst, maar kennelijk in een Nederlands dialect dat jij niet machtig bent. Kan gebeuren. Probeer het toch nog een vierde keer. Je weet maar nooit, misschien dat je die ongelooflijk ingewikkelde tekst deze keer begrijpt.

En waar blijven nu de cijfers waar ik al twee pagina's lang om vraag? Of ben je alleen in staat om argumenten, illustraties en feiten van anderen te vragen en ongegrond te ridiculiseren, maar beperk je jezelf liever tot irritant en destructief roeptoeteren?