Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1006 Re:

2015-11-13 22:25

#1004: -  

 Dat er geen terroristen zijn binnen gekomen kan niemand ooit garanderen. Maar terroristen komen ook binnen in landen die geen vluchtelingen opnemen. Terroristen komen ook uit de eigen bevolking, daarvoor hoeft niemand geïmporteerd te worden of binnengelaten te worden.

____________

 

 Geloof jij in de leugenachtige, door links gefinancierde NOS? Waarom geloof je dan dat die aanslagen echt wel plaatsgevonden hebben? Heb je je dat al eens afgevraagd?

Waarom hecht je geen enkele waarde aan de mainstream media, behalve als zij nieuws hebben dat in jouw kraam te pas komt? Als de mainstream media juist dit soort zaken altijd zouden verdoezelen, zoals de populaire complottheorie beweert, waarom berichten ze er dan over? Vind je zelf niet dat er toch echt wel iets krom is in de argumentatie van die complottheorie?

Reacties


Gast

#1024 Re: Re: Je

2015-11-14 05:34:06

#1006: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re:  

 complot theorie? Ik zeg gewoon kans op aanslagen word groter als je deze mensen helpt. Je haalt ze binnen en IS is er ook niet blij mee. Ga je me nu echt vertellen dat jij het nieuws niet geloofd? NOS links en alleen geloven met zoiets? Nee je hoort bijna niks over vluchtelingen wel op de telegraaf. Je bedoelt de cijfertjes die ze altijd laten zien? Nee die geloof ik niet nee.