Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1012

2015-11-14 00:55

Er werken Duitsers en Belgen (en nog vele andere buitenlanders) in ons land. De arbeidsplaatsen die die mensen bezetten hadden ook door Nederlanders kunnen worden ingevuld. Feit — kun je niets aan af doen.

Dat er ook Nederlanders in het buitenland werken (ook in de Arabische landen, trouwens; het is maar dat je het weet), doet aan het bovengenoemde feit niets af. Dat Nederland een afzetmarkt heeft in het buitenland (ook in de Arabische landen, trouwens; het is maar dat je het weet) en op die wijze het buitenland werkgelegenheid oplevert voor Nederlanders, hier of elders, doet aan het genoemde feit ook niets af.

De personen die het op de vorige pagina's hadden over het invullen van arbeidsplaatsen door buitenlanders, hebben duidelijk gemaakt dat niet alleen de asielzoekers die straks een status zullen krijgen uiteindelijk mogelijk arbeidsplaatsen zullen gaan invullen die ook door Nederlanders hadden kunnen worden ingevuld, maar ook andere buitenlanders. Maar die worden voor het gemak maar verzwegen door de klagers over asielzoekers.

Niets meer, niets minder.

Overigens blijkt dat zeer veel nieuwe Nederlanders (om ze zo maar eens te noemen) in eigen onderneming gaan werken, veelal in de middenstand of de horeca. Die nemen dus geen arbeidsplaatsen weg, maar creëeren eerder nieuwe arbeidsplaatsen. Maar dat terzijde.

Reacties


Gast

#1013 Re:

2015-11-14 01:07:55

#1012: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 Je hebt geen antwoord gegeven

Je bent je gaan vastbijten op de vorm waar niks mis mee is. Ik krijg meerdere verwijten terwijl ik je een sarcastische vraag stelde weet je het nog of zit je alweer op een anders spoor ?

Lastig met jou praten vooral Door al die verwijten

In ieder geval wordt er meer werkgelegenheid voor ons gecreëerd Door onze buurlanden. Dan die Arabische landen en het buitenland bij elkaar. "(Fijn dat je deze allemaal over een kam scheert".)

En je feit is geen feit er zijn ook vacatures puur en alleen voor vluchtelingen er worden namelijk werkomstandigheden gecreëerd waarin deze mensen kunnen werken. Of ken jij deze mensen al en weet je dat ze zo aan de slag kunnen ?