Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2845 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-10 09:51

Door- en door verrot

Statenlid voor de PVV Eric Venema ging ‘boodschapjes’ doen bij ‘Albert Hein’ en klaagde dat hij daar, in de vorm van gehoofddoekt winkelpersoneel, ‘de islam in zijn gezicht kreeg geblaft‘. Minister Lodewijk Asscher sneerde over het woord ‘boodschapjes’, minister Ronald Plasterk wees Venema eropdat hij de naam ‘Albert Heijn’ verkeerd had gespeld. 

Een dag eerder was er wat consternatie over een kookavond voor Syrische vluchtelingen in Nijmegen, dat niet doorging omdat de voorzitter van de Gelderse PVV, Marjolein Faber, en GeenStijl dat hadden verboten. Kennelijk werden daarbij geen spelfouten gemaakt of malle formuleringen gebezigd, want Asscher noch Plasterk noch welke politicus ook heb ik erover gehoord. 

Letterlijke interpretatie van de koran

Kustaw Bessems wel, een dag nadat hij zelf de hetzerige en onhoudbare stelling had geponeerd dat in Nederland de letterlijke interpretatie van de koran een ‘tikkie urgenter probleem‘ vormt dan de letterlijke interpretatie van het Oude Testament. Bessems beroemt zich er ook op iedereen voor te zijn geweest in het duiden van het Marokkanenprobleem in Nederland. De bijlage die hij wekelijks maakt voor de VolkskrantVonk, is ook niet echt een bastion van verdraagzaamheid wat moslims en allochtonen betreft.

Er is dus geen reden voor Bessems om zich beter te voelen dan Faber. Ook niet voor Asscher en Plasterk, trouwens. Die PVV’ers zijn eng, maar Bessems, Asscher en Plasterk zijn enger en ze hebben meer invloed. Plasterk schonk ons de omroep PowNed en velde het doodsvonnis over het linkse Llink. Nederland werd vervolgens avond na avond verblijd met expliciet racisme en intimidatie van medeburgers. ‘Een neger omdat het moet‘, ‘dit is toch geen weer voor een neger’. Verontwaardiging onstond er pas toen een slachtoffer een PowNed-medewerker een welverdiende muilpeer gaf, want ‘journalisten moeten zonder gevaar hun werk kunnen doen.’ De publieke omroep, kennelijk geschrokken door de brute Kaltstellung van Llink ten gunste van een Nazi-omroep, biedt nu vrijwel uitsluitend domrechtse kost, met veel islamofobie en zwartepietfundamentalisme, begrip voor ‘bezorgde burgers‘ die asielzoekers belagen en Hans Janmaat-verering.

Allochtonen Nederlandiseren

Asscher maakt zich boos (doet net of hij boos is) om de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump, die alle moslims de toegang tot zijn land wil ontzeggen. Doet hem denken aan Philip Roths ‘The Plot Against America‘, zegt Asscher, waarin in een parallel universum de antisemiet Charles Lindbergh de presidentsverkiezingen van 1940 wint en een programma start om alle Amerikaanse Joden te ‘Amerikaniseren’. Mij doet dat niet zozeer denken aan Trumps openlijke moslimhaat (‘The Plot…‘ is één van mijn favoriete romans), als wel aan Asschers inspanningen om allochtonen te ‘Nederlandiseren’ met participatiecontracten en dergelijke. En terwijl het geweld tegen moslims en vluchtelingen hand over hand toeneemt, blijft Asscher stemming maken over parallelle Turkse samenlevingen en shariadriehoeken en zo. The Plot Against The Netherlands.

En waarom verontwaardigd zijn over Trump? Hier werk je samen met Geert Wilders, neem je zijn retoriek over, zijn politiek en zijn partijprogramma, terwijl hij een jaar of acht geleden al riep dat wat hem betreft tientallen miljoenen moslims uit Europa werden gedeporteerd. Nooit een belemmering geweest om met hem in bed te gaan liggen, dus hou nu eigenlijk je waffel over Trump ook maar dicht. 

Verrader van het Joodse ras

Want die krijgt tegenwind in de VS. Hij wel, dáár wel. De president neemt stelling, de media spreken zich uit, Mark Zuckerberg spreekt zich uit: ‘As a Jew, my parents taught me that we must stand up against attacks on all communities.‘ Dat zou ‘m in Nederland het predikaat ‘verrader van het Joodse ras‘ hebben opgeleverd door journalisten die in De Groene Amsterdammer en Vrij Nederland publiceren.

Lekker veilig tegen Trump schoppen terwijl je hier iedereen, die iets kritisch over Wilders of zijn bezorgde burgers zegt, criminaliseert en het toestaat dat vluchtelingen, die door de hel zijn gegaan, een gezellig kookavondje wordt ontzegd om even hun zorgen te vergeten. Dat je ze gewoon elke vorm van warmte en liefde afpakt. In de kersttijd, ook nog.

 

Reacties


Gast

#2849 Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-10 10:08:10

#2845: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Het ware gezicht van Extreem Rechts 

 Hahaha dat het niet doorging lag niet aan de pvv! 

( doet alsof hij boos is) weer een helderziende die een ander in de kop kan kijken, maar ja dom links zijn allemaal helderziende he