Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#2952

2015-12-30 14:35

En dat schoolkinderen begeleid langs het AZC gaan fietsen in Loon op Zand, zonder dat daar enige aanwijsbare reden voor is, dat heeft alles te maken met het "eerst voor je eigen kind zorgen", zeker? En dat Syrische vluchtelingen in Den Bosch niet mee mochten lopen, ondanks eerdere toezegging, dat heeft zeker ook alles te maken met de verdeling van onze weelde onder uitlsuitend Nederlanders? En dat men in Nijmegen niet mocht koken met vluchtelingen en in Ede de vluchtelingen niet mochten zwemmen heeft daar zeker ook alles mee te maken? Want potverdorie, die vluchtelingen zouden zo maar eens onze nationale rijkdom wegkoken of onze nationale trots: chloorwater inslikken. Ben je het toch mooi kwijt.

Wordt toch een keer eerlijk tegen jezelf en geef toe dat je zo xenofoob bent als de neten en niemand behalve jezelf iets gunt. Ik sluit me bij de rest aan: je bent egoïstisch en vies!

Reacties


Gast

#2953 Re:

2015-12-30 14:54:23

#2952: -  

 Waarom zouden Syrische kinderen moeten meelopen? Je snapt het volgens mij niet. Daarbij zitten er genoeg die niet bij ons ongelovigen willen zijn eigenlijk. Waarom komen ze dan? Geld natuurlijk. Zwemmen? Vrouwen apart of met kleren aan? Ik mag nog niet met een T-shirt in het water! Integreren. Lees de normen en waarden goed door en prent in je hoofd. Leer Nederlands, dan heb je een volle dagbesteding en noodzakelijk ook. Oh nee wij passen ons wel weer aan tsss


Gast

#2956 Re:

2015-12-30 16:30:58

#2952: -  

 Chloorwater ?

Hahahahahah hahahahahahah misschien 15ppm

Heb je je aluminium hoedje wel goed staan ? 

ja ze gaan idd onze rijkdom wegkoken of nog beter poetsen. Ahum

En bij welke rest sluit jij je aan ?