Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#3418 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-07 20:31

#3417: - Re: Re: Re: Re:   

"en beseft dat die heel anders over vrouwen denken dan hier in Nederland. " 

Anders dan bijvoorbeeld Jan Roos bedoel je? Ik zie het verschil niet.

Eindelijk begin je het te hebben over de daad. Juist ja, wie het ook is die die daden gepleegd heeft, die moet bestraft worden en dan doet het er absoluut niet toe wie dat is, waar hij vandaan komt of wat voor geloof hij heeft. Fout is fout. Die achtergrondinformatie zegt misschien iets over de motieven voor de dader, maar dat rechtvaardigt of vergoelijkt de daad niet. Het is de daad die in eerste instantie bestraft moet worden, niet het motief.

Snap je dan misschien ook dat de berichtgeving in de laatste paar dagen wel heel scheef getrokken is door het alleen maar over vluchtelingen te hebben, hoewel nog niet eens vaststaat DAT het over vluchtelingen gaat, laat staan over WELKE vluchtelingen?

Stel je je misschien dan nu ook vragen over het waarom van die tweets van een Wilders, die van het drama in Parijs en in Keulen zijn eigen win-win-situatietje probeert te maken? Snap je dan misschien nu ook hoe verschrikkelijk vies dat van zo'n man is en iedereen die daarin meegegaan is, met net zo weinig informatie als de haatpruik zelf?

Reacties


Gast

#3421 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-08 06:01:50

#3418: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ga je echt zeggendat ze democraat zijn? Dat bij moslims uit die landen vrouwen hetzelfde behandeld worden als hier? Dan ben je wereldvreemd. Nee niet alle moslims zijn hetzelfde en niet allemaal even streng gelovig, maardegene die niet al generaties hier zijn denken er anders over, want in die landen is het anders