Zeg nee tegen azc Brunssum

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg nee tegen azc Brunssum.


Gast

#3401

2016-01-07 18:58

Probleem Keulen speelde al vóór vluchtelingencrisis

‘Aandansen’, een belachelijk eufemisme voor het aanranden en beroven van slachtoffers, liefst in groepjes van drie of meer mannen. Omdat de buit onmiddelijk wordt doorgegeven aan een handlanger, kan de primaire dader onschuld claimen. Een Duitse videoreportage van Der Spiegel, gemaakt in de zomer van 2014, laat duidelijk zien hoe deze roversbendes te werk gaan in Keulen (specifiek op 4.44 en 5.22). De video beschrijft een bekend en groeiend probleem. Jonge mannelijke veelplegers, veelal afkomstig uit Marokko, Tunesië en Algerije, jagen in groepjes op passanten die ze kunnen beroven. De praktijken zijn lastig te bestrijden, omdat de politie veel te weinig capaciteit heeft en omdat de daders zorgen dat ze geen papieren bij zich dragen waarmee ze geïdentificeerd (en dus uitgezet) kunnen worden.

De video is om meerdere redenen interessant. Ten eerste blijkt uit de publicatiedatum en de bron dat er dus geen sprake is van een mediadoofpot met betrekking tot criminaliteit door asielzoekers. Asielzoekers die vanwege hun land van herkomst geen recht op asiel en geen permanente status hebben, en dus ook geen vluchteling zijn. Een bekende veelpleger wordt zelfs geïnterviewd in zijn kamer in een plaatselijk azc. Nadat hij zijn kant van het verhaal heeft mogen vertellen zegt de voice-over honend: “Ja, zo kun je je criminele gedrag ook goedpraten.”

Verder blijkt uit de beelden dat het ‘aandansen’, met het been inhaken op je slachtoffer en vervolgens met je kruis tegen hem of haar aanrijden, op zichzelf al een aangifte voor aanranding rechtvaardigt. De getuigenverklaringen en de twee aangiftes van verkrachting wijzen erop dat de aanvallen op Nieuwjaarsnacht nog veel extremer waren, maar mogelijk is er dus sprake van bekende veelplegers die escaleerden in gedrag.

De video maakt bovendien duidelijk dat vrouwen, maar ook mannen, onmogelijk met ‘gedragsregels’ of ‘armlengtes afstand’ kunnen voorkomen dat ze ten prooi vallen aan dergelijke criminelen. Hopelijk volgt grondig onderzoek en een snelle identificatie en arrestatie van de daders.

 


Gast

#3402

2016-01-07 18:59

Het meel in de ogen als het over wit seksisme gaat

'We' durven niet te schrijven over seksueel geweld als er mensen van een andere origine bij betrokken zijn. Dat schrijft de hoofdredactrice van Het Nieuwsblad in een drukgelezen editoriaal. Hoe komt het dan dat de aanrandingen in Keulen al dagen voorpaginanieuws zijn en er over gelijkaardige feiten op het jaarlijkse Oktoberfest met geen woord gerept wordt?

Het begint een ritueel te worden. Mensen – hoofdzakelijk uit linkse hoek – slaan een mea culpa. Ze verontschuldigen zich voor het feit dat ze de ogen hebben dichtgedaan, dat ze de waarheid verdoezeld hebben. De Gentse burgemeester Daniel Termont deed het enkele weken geleden nog in Knack. “We hebben ons altijd ingehouden als het over migratie ging, uit schrik stemmen te verliezen.”

Na de gebeurtenissen in Keulen is het de beurt aan enkele kopstukken binnen de media. “Kunnen we nu eindelijk ophouden te praten met meel in de mond?”, vraagt Liesbeth Van Impe, hoofdredactrice van Het Nieuwsblad. Want dat deden 'we' blijkbaar, 'we' durven niets negatiefs te vermelden over “mensen van Noord-Afrikaanse of Arabische afkomst”.

Volgens Van Impe is dat de reden dat de gebeurtenissen in Keulen pas vijf dagen later doordrongen tot de internationale media. “Er werd gezwegen, of er werd rond de feiten gepraat. Vermoedelijk uit schrik dat populisten en extremisten, wie dit geweld tegen vrouwen goed in het kraam past, met het verhaal zouden gaan lopen.”

Het is bevreemdend om dat te lezen uit de mond van een hoofdredacteur terwijl de kranten al decennia vol staan met het eeuwig aanslepende debat over het zogenaamde failliet van de multiculturele samenleving en de problemen die moslims veroorzaken.

Net omgekeerd

Wat in Keulen gebeurde, is verschrikkelijk. Meer dan honderd (hoofdzakelijk) vrouwen dienden een klacht in nadat ze op oudejaarsavond bestolen en aangerand werden. Daar wordt nu al enkele dagen druk over geschreven en bericht. Maar wellicht is het net omgekeerd. Net omdat de daders volgens de meeste slachtoffers “een Noord-Afrikaans of Arabisch uiterlijk” hebben, is Keulen al dagen voorpaginanieuws.

Wat in Keulen gebeurde, appeleert aan de diepe angst die sinds het uitbreken van de zogenaamde vluchtelingencrisis werd aangewakkerd. Vluchtelingen afkomstig uit moslimlanden komen de Westerse cultuur verstoren. Woordvoerders van de politie en de burgemeester van Keulen putten zich uit om te benadrukken dat er voorlopig geen enkele aanwijzing is dat er vluchtelingen bij de aanrandingen betrokken zijn, maar dat mocht niet baten. De Belgische staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken pakt in de slipstream van Keulen uit met een cursus 'omgaan met vrouwen' voor asielzoekers.

Dat de kleur van de daders bepaalt of seksuele agressie al dan niet de voorpagina's haalt, kan je gewoon afleiden uit de berichtgeving over het geweld op een overwegend wit evenement als het jaarlijkse Oktoberfest in Munchen. In 2014 waren er 720 arrestaties, waarbij 13 agenten gewond raakten en vonden er meerdere verkrachtingen plaats.

In 2003 werd er voor het eerst een hulppost speciaal voor vrouwen geopend, omdat het aantal aanrandingen en verkrachtingen in de jaren voordien drastisch de hoogte inging. Gemiddeld zijn er elk jaar 8 meldingen van verkrachting. Maar, zo benadrukt sociaal werkster Kristina Gottlöber, dat is een onderschatting. Veel vrouwen dienen geen klacht in. Vaak omdat het om buitenlandse toeristen gaat die geen heil zien in een lange Duitse procedure. Vaak ook omdat de slachtoffers kampen met schaamte. Ze waren zelf dronken en herinneren zich niet alle details van de feiten. 

Kristina Gottlöber doet niet aan natte-vingerwerk. Ze staaft haar beweringen met de lijst van vrouwen die contact opnamen met gespecialiseerde diensten in Munchen maar die uiteindelijk beslisten om niet naar de politie te stappen. In 2014 kreeg de speciale hulppost op het terrein 14 vrouwen over de vloer die het slachtoffer waren van seksueel geweld. Twaalf andere vrouwen kwam hulp zoeken nadat ze slachtoffer werden van partnergeweld. 

Natuurlijk trekt het 16-daagse festival veel meer bezoekers dan oudejaarsavond in Keulen. De verhoudingen zijn dus zeker anders, maar anderzijds kan je er niet naast kijken dat er geen enkele aandacht is voor de jaarlijkse slachtoffers op het Oktoberfest.

Dit jaar kwam het geweld op het bekende bierfeest trouwens wel aan bod. De Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann waarschuwde vluchtelingen om uit de buurt te blijven. "Als festivalbezoekers die al redelijk wat glazen op hebben 's avonds en in het weekend in contact komen met de grote aantallen kandidaat-asielzoekers zoals we die de afgelopen dagen hebben meegemaakt, dan zouden de dingen wel eens uit de hand kunnen lopen", klonk het.

Merk de banaliserende toon op van de minister. Geweld tegen asielzoekers wordt als iets vanzelfsprekend voorgesteld. Een vluchteling die een zatte Duitser tegenkomt, moet toch beseffen dat hij kans loopt op een pak slaag? 

Barbaars

In het Nederlandse Alkmaar hadden ze vorig jaar ook een mini-Oktoberfest. Organisator Dennis Poland is er nog niet goed van. "Bezoekers hebben zich barbaars gedragen tegenover de serveersters en ander barpersoneel. Bezoekers tilden rokjes omhoog en betastten de vrouwen. De twaalf serveersters zijn toen naar huis gegaan”, zei hij aan een lokale nieuwssite. Het nieuws haalde geen enkele Vlaamse krant. Dat had ook enkel kunnen gebeuren, mochten de daders een andere origine gehad hebben.

Dat past natuurlijk in het beeld van het verlichte Westen waar de rechten van de vrouw mooi verankerd zijn maar waar die rechten nu onder druk staan door de komst van moslims. Als het over seksisme door witte mensen gaat, hebben de media en commentatoren geen meel in de mond maar in de ogen.

Nog een klein detail maakt dat helemaal duidelijk. Sociale media-gebruikers vielen over elkaar om hun woede uit te schreeuwen over de onhandige tip van de burgemeester van Keulen. “Hou mannen op een armlengte afstand”, had die tijdens een persconferentie geantwoord op de vraag wat vrouwen kunnen doen tegen de ondertussen beruchte 'Antanzers'. Dat zijn zakkenrollers die hun slachtoffers eerst fysiek belagen om daarna hun hand in de zakken of handtassen te laten glijden.

'Victim blaming', was het snelle oordeel. Op de achtergrond klonk door dat Westerse vrouwen nu ook al hun bewegingsvrijheid moeten opgeven door de komst van moslims. De hulppost voor vrouwen op het Oktoberfest pakt al jaren uit met een lijst richtlijnen voor vrouwelijke feestvierders. Verlaat het feest nooit met iemand die je net leerde kennen, zo luidt regel één. Verder staat ook nog dat vrouwen beter geen gratis biertje aannemen van onbekenden. Je roes uitslapen in de buurt van het Oktoberfest wordt ook afgeraden. De meeste slachtoffers worden verkracht terwijl ze slapen op een bank of in het gras. Victim blaming? Wellicht, maar ook onmisbare tips om als vrouw te overleven in een patriarchale maatschappij waarin de fysieke integriteit van vrouwen alle emancipatiegolven ten spijt onvoldoende beschermd wordt.

 

Bron


Gast

#3403

2016-01-07 19:02

“Er werd gezwegen, of er werd rond de feiten gepraat. Vermoedelijk uit schrik dat populisten en extremisten, wie dit geweld tegen vrouwen goed in het kraam past, met het verhaal zouden gaan lopen.”

En dat is dus ook precies wat dat volk nu al dagen doet. Schijt hebben aan de slachtoffers, ook aan de daad, maar niet hard genoeg kunnen kakelen over de afkomst van de daders.


Gast

#3404

2016-01-07 19:03

En pipo bewijst dat door precies dat hier keer op keer te doen. Inderdaad de slachtoffers en het vergrijp negeren, maar niet uitgeraasd raken over de huidskleur en het vermeende geloof van de daders.


Gast

#3405 Tot zover de democratie in Slowakije

2016-01-07 19:04

En zo begint het

Slowakije sluit grens voor moslims 

Opnieuw is 7 januari een zwarte dag. Terwijl wereldwijd de aanslagen in Parijs op Charlie Hebdo wordt herdacht en voor vrijheid en tolerantie wordt opgekomen, sluit Slowakije de grens voor moslims. Premier Fico heeft tijdens een personconferentie laten weten zich actief te zullen verzetten tegen immigratie vanuit moslimlanden, om zo gebeurtenissen als in Keulen en Parijs te voorkomen.

‘Niet alleen zullen we verplichte quota weigeren, we zullen ook nooit akkoord gaan met beslissingen die tot een moslimgemeenschap in Slowakije leiden,’ zei Fico. De premier, die van het verzet tegen immigranten een speerpunt heeft gemaakt in de aanloop naar de verkiezingen in maart, linkt niet alleen de gebeurtenissen in Keulen aan de vluchtelingencrisis, maar ook de recente aanslagen in Parijs waar de daders geboren en getogen Belgen waren. ‘Multiculturalisme is een sprookje. Zodra je migranten binnenlaat, krijg je dit soort problemen.’

Het is niet de eerste keer dat vanuit de Slowaakse overheid dergelijke geluiden klinken. Toen afgelopen zomer de beurt aan Slowakije was om 200 gevluchte Syriërs op te nemen, liet de regering weten alleen christelijke vluchtelingen toe te willen laten. Destijds was de reden om moslims te weigeren dat er geen moskeeën in het land zijn en moslims zich er ‘dus niet thuis zullen voelen’.

Slowakije heeft tot nu toe slechts 169 asielaanvragen ontvangen, waarvan 149 christenen, het minste van de hele Europese Unie. Als het aan de Europese Unie ligt zullen er dit jaar nog eens 802 vluchtelingen moeten worden opgevangen. Als het aan premier Fico ligt wordt grondwettelijk vastgelegd dat er geen enkele moslim het land in komt.

Bron: Reuters


Gast

#3406

2016-01-07 19:06

Jaren dertig all over again. Democratieën gaan teloor, de bruine hordes nemen over en voor je het weet is WO III een feit.


Gast

#3408

2016-01-07 19:11

Zie het nu maar in: blanke mannen mogen alle mensen in winkelcentrum in Alphen aan de Rijn omver knallen of hele kinderdagverblijven platneuken en er wordt niets gezegd over wat er toch voor probleem is met blanke mannen. Waarom zien we misstanden niet als we in de spiegel kijken en alleen maar als het door ‘een vreemde’ wordt gedaan. Doet het echt zoveel pijn?


Gast

#3409 Re: Re:

2016-01-07 19:13

#3399: - Re:  

 Alles wat ik schrijf heeft geen bron. Van elk stuk zet jij een stuk van een andere site wat het tegendeel moet bewijzen. Waarom die site van jou dan wel waar is geen idee.


Gast

#3410 Re:

2016-01-07 19:20

#3403: -  

 Ik kan het niet helpen dat ze zijn herkent en ik kan het ook niet helpen dat ze noord Afrikaans en Arabisch zijn en ik schrijf ook de stukjes neer. Wil je nu echt gaan zeggen dat het stil is gehouden, omdat extreemrechts met verhalen komt??? Dat is het stomste dat ik tot nu toe heb gehoord.

Volgens het rapport verscheurden mensen voor de ogen van de politie hun verblijfsvergunning en zeiden grijnzend: ‘Je kunt me niets maken, we halen morgen weer een nieuwe.’ Of dit authentieke documenten waren blijkt verder niet uit het rapport


Gast

#3411 Re:

2016-01-07 19:22

#3401: -  

 Sjonge je moet eens op wat meer sites lezen. Het is bekend dat er zakkenrollers zijn en dat er misdaden bekend zijn daar, maar niet zo groot en niet op die manier


Gast

#3412 Re:

2016-01-07 19:24

#3404: -  

 Papagaai


Gast

#3413 Re:

2016-01-07 19:27

#3408: -  

 Daar heeft de krant altijd vol mee gestaan ja, maar niet alleen blanken ook Marokkanen Turken Joegoslaven noem maar op. De mensen zijn bang met vluchtelingen die nu komen met andere normen en waarden en dat blijkt nu ook niet voor niks. Gelukkig kunnen die teruggestuurd worden, want zoals je zelf al zegt we hebben er zelf al genoeg. Was ook al bekend toen de eerste vluchtelingen kwamen. Niet door vrouw in de winkel geholpen eillen worden bespugen stelen


Gast

#3414 Re: Re: Re:

2016-01-07 19:47

#3409: - Re: Re:  

 "Wat het tegendeel moet bewijzen".

Is dit een wedstrijdje? Wat ik en anderen hier plakken is niet noodzakelijkerwijs om het tegendeel te bewijzen, maar om jou een bredere kijk op het geheel te geven.Het is jou gezegd, geschreven, gespeld en getekend, maar nog begrijp je dat niet.

Het gaat nu pagina's kang over wat er zich in Keulen heeft afgespeeld. Jij hamert al pagina's lang op de afkomst van de daders, waar nog niets concreets van bekend is, maar goed, je suggereert er graag op los en gelooft heel graag de sensatiebladen die de brandijzers al gloeiend heet hebben klaarliggen. Al pagina's wordt jou erop gewezen dat het ronduit schandalig is om zonder enige kennis van zaken te speculeren over de daders en alvast schuldigen aan te wijzen, maar NOG schandaliger dat het jou en die sensatiemedia geen lor interesseert wat er nou precies is gebeurd en hoe het met de slachtoffers is. Dat heeft niets met een "tegendeel" te maken, maar met de noodzaak om de wereld in méér dan één dimensie te zien.

Of die site van mij en de anderen "wel waar" is, dat doet er toch niet toe? Jij kunt evenmin volhouden dat "jouw site" de waarheid spreekt. Het gaat erom dat er meer zijden aan een medaille zitten dan alleen maar de kant die jij wilt zien. Jij weigert de achterkant te bekijken (want waarom zou die 'waar' zijn) en de zijkant erken je niet eens.

Open je ogen en zie dat de wereld niet zo eenzijdig is als jij hem wil zien. Want dat is precies de reden waarom er altijd mot is in de wereld. Een groep die niet kan opschieten met een andere groep en daarom die groep van alles de schuld geeft — als die groep geëlimineerd is, dan is alles opgelost. Of dat nou de Joden en de Romeinen zijn, de heidenen en de gelovigen, de Nederlanders en de Spanjaarden, de katholieken en de protestanten, de Amerikanen en de communisten, de Duitsers en de Joden, de Joden en de Palestijnen, de Europeanen en de moslims, de Soennieten en de Sjiiten en ga zo maar door.

Het is altijd hetzelfde liedje en het elimineren van die gewraakte groep heeft nog nooit iets opgelost. Niet verwonderlijk, want zo eenzijdig is de wereld niet, zo eenzijdig zijn problemen niet. Trouwens, hoe harder je probeert om een groep te elimineren, hoe harder die zal terugslaan. Slaan tegen harder slaan zal nooit eindigen in een knuffel. Maar zolang het nog niet mogelijk is om naar een andere planeet te emigreren zulen we toch met zijn allen deze aardkloot moeten delen, leuk of niet.


Gast

#3415 Re: Re:

2016-01-07 20:00

#3413: - Re:  

 Joegoslaven zijn niet blank?

Als je nu toch zelf zegt dat de kranten regelmatig volgestaan hebben en nog dagelijks staan (zie vandaag) met de wandaden van blanke mannen, dan snap je toch zeker ook dat het zich misdragen niet voorbehouden is aan niet-blanke mannen? Acht jij het potloodventen conform aan "onze normen en waarden" (waarvan wij jou al tig keren hebben duidelijk gemaakt dat die niet bestaan, maar goed)? Of het vermoorden van een jong persoon en die in je eigen tuin begraven?

Waarom wordt het dan zo uitvergroot dat de daders in Keulen mogelijk asielzoekers waren. Ik zeg met nadruk "mogelijk", omdat ik nog steeds heel erg tegenstrijdige verhalen hoor, variërend van "niets met aseilzoekers te maken", tot "Noordafrikanen die asiel aanvragen terwijl ze daarvoor niet in aanmerking komen", tot en met zelfs suggesties dat het om "Syrische vluchtelingen" zou gaan. Jij weet de waarheid niet, ik niet, de Duitse politie niet eens. Maar jullie brandijzers zijn allang heet gemaakt en miljoenen vluchtelingen worden door jullie gebrandmerkt om de daden van enkele tientallen of als je de sensatiemedia gelooft: [honderd-]duizenden (druk pleintje daar in Keulen).

Wat is jullie rechtvaardiging daarvoor? Wat is JOUW rechtvaardiging daarvoor? Wil jij bloeden voor de daden van Tristan van der Vlis of Anders Breivik? Wil jij bloeden voor de daden van Robert M. of Mark Dutroux? Waarom wil je dan wel dat onschuldige Syriërs en Eritreërs moeten bloeden voor een bende zakkenrollers die niet weten wanneer ze genoeg gezopen hebben en hun handen niet thuis kunnen houden?

Doe je ogen open en zie wie je in de spiegel ziet en wie om jou heen zijn.


Gast

#3416 Re:

2016-01-07 20:08

#3406: -  

 Precies en het plebs staat er bij, kijkt er naar en zegt straks weer "Wir haben es nicht gewusst". Alleen, die vlieger gaat nu niet op. Het internet bewijst dat datzelfde plebs nu heel actief meegeholpen heeft aan de vernietiging van de democratie en de toekomstige dictators doelbewust in het zadel wil helpen. Ze organiseren zelf de Sturmabteilung en de Kristallnachten, hun Führers hoeven alleen nog maar een tweetje de lucht in te sturen en het plebs zwaait alweer met hooivorken en toortsen. Jammer voor hen dat het internet niet zo verschrikkelijk anoniem is.


Gast

#3417 Re: Re: Re: Re:

2016-01-07 20:14

#3414: - Re: Re: Re:  

 Het is heel simpel zijn het asielzoekers terug sturen zijn het geen asielzoekers de gevangenis in. Zijn het asielzoekers hoop ik dat je eindelijk wakker wordt en beseft dat die heel anders over vrouwen denken dan hier in Nederland. Kunnen ze er wat aan doen? Nee als je je hele leven dingen worden aangepraat is het zo. Ze zullen dan wel moeten veranderen en geleerd worden dat dat in Nederland niet kan. Dat niemand weet wie het waren ligt eraan wat je geloofd van internet. 


Gast

#3418 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-07 20:31

#3417: - Re: Re: Re: Re:   

"en beseft dat die heel anders over vrouwen denken dan hier in Nederland. " 

Anders dan bijvoorbeeld Jan Roos bedoel je? Ik zie het verschil niet.

Eindelijk begin je het te hebben over de daad. Juist ja, wie het ook is die die daden gepleegd heeft, die moet bestraft worden en dan doet het er absoluut niet toe wie dat is, waar hij vandaan komt of wat voor geloof hij heeft. Fout is fout. Die achtergrondinformatie zegt misschien iets over de motieven voor de dader, maar dat rechtvaardigt of vergoelijkt de daad niet. Het is de daad die in eerste instantie bestraft moet worden, niet het motief.

Snap je dan misschien ook dat de berichtgeving in de laatste paar dagen wel heel scheef getrokken is door het alleen maar over vluchtelingen te hebben, hoewel nog niet eens vaststaat DAT het over vluchtelingen gaat, laat staan over WELKE vluchtelingen?

Stel je je misschien dan nu ook vragen over het waarom van die tweets van een Wilders, die van het drama in Parijs en in Keulen zijn eigen win-win-situatietje probeert te maken? Snap je dan misschien nu ook hoe verschrikkelijk vies dat van zo'n man is en iedereen die daarin meegegaan is, met net zo weinig informatie als de haatpruik zelf?


Gast

#3419 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-07 20:39

#3417: - Re: Re: Re: Re:  

 Nee, niet zo simpel. Zijn het asielzoekers dan het gevang in en daarna terugsturen. Er zal toch geboet moeten worden voor wat ze gedaan hebben en niet zomaar wegsturen.

Maar hoe dan ook, je kunt en je mag al die andere vluchtelingen niet voor deze misdaden verantwoordelijk stellen. Net zomin als wij jou verantwoordelijk houden voor de daden van Tristan van der Vlis, Anders Breivik, Mark Dutroux, Robert M. of wie dan ook. Jij ben verantwoordelijk voor JOUW daden en dat geldt voor de vluchtelingen net zo: zij zijn enkel verantwoordelijk voor HUN daden, niet voor die van iemand met eenzelfde kleurtje, paspoort of geloof.


Gast

#3420 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-07 20:45

#3417: - Re: Re: Re: Re:  

 "Zijn het asielzoekers hoop ik dat je eindelijk wakker wordt en beseft dat die heel anders over vrouwen denken dan hier in Nederland."

Echt waar jong, zijn nog steeds alle vluchtelingen voor jou hetzelfde? Is de homo die uit Colombia gevlucht is hetzelfde als de christen die Armenië onvlucht, de jonge meid die voor Boko Haram uit Nigeria is gevlucht of de moslim die uit Syrië moet vluchten voor burgeroorlog/IS/coalitie-bombardementen? Allemaal hetzelfde, één pot nat?

Dan zul je het inderdaad ook nooit leren. Wat mij betreft mag je gaar koken in je eigen vet. Je bent de sop niet waard.


Gast

#3421 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-08 06:01

#3418: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ga je echt zeggendat ze democraat zijn? Dat bij moslims uit die landen vrouwen hetzelfde behandeld worden als hier? Dan ben je wereldvreemd. Nee niet alle moslims zijn hetzelfde en niet allemaal even streng gelovig, maardegene die niet al generaties hier zijn denken er anders over, want in die landen is het anders


Gast

#3422 Re: Re: Re:

2016-01-08 06:03

#3415: - Re: Re:  

 Wie zegt dat ik wil dat onschuldige bloeden? Ik zeg dat als het vluchtelingen zijn ze uitgezet moeten worden. Ik heb niks over onschuldigen gezegd


Gast

#3423 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-08 06:05

#3420: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja is hetzelfde voor mij. Degene die moeten vluchten vluchten, maar ga je nou zeggen dat jij onderscheid maakt over wie binnen mag komen? 

hans

#3424 Re:

2016-01-08 06:29

#3395: -  

 Ik denk dat we alle moslimmannen mogen terugzenden. Ze kunnen mee de wapens opnemen tegen assad, IS.

 

volgens mij kunnen we beter het geld voor opvang hier, gebruiken voor opvang daar en militaire opleiding ginds. 

Zodanig dat ze hun eigen land kunnen meehelpen bevrijden. Heb veel respect voor vb pesmerga die IS bestrijden, 

voor gefrustreerde moslimmannen hier niet. We moeten niet alles tolereren.


Gast

#3425

2016-01-08 09:09


Moslim migranten in Zweden verantwoordelijk voor 1472% meer verkrachtingen – ‘De autochtone Zweedse vrouw wordt statistisch gezien minstens één keer in haar leven verkracht door een immigrant’


Welkom in Zweden, dankzij massa immigratie verkrachtingsland nummer één in de Westerse wereld.

Verkrachting is één van de ergste misdaden die een mens tegen een ander mens kan begaan, omdat het slachtoffer meestal levenslang met ernstige psychologische problemen wordt opgezadeld. Onze maatschappij was het er vroeger over eens dat er daarom veel energie moet worden gestoken in preventie en het opsporen en bestraffen van de daders. Als we dit echter in het perspectief van de toenemende immigratie uit voornamelijk moslimlanden zetten, blijken deze principes ineens niet meer te gelden en wordt er vooral gezwegen en de andere kant op gekeken.

De honderdduizenden vluchtelingen uit Noord Afrika en het Midden Oosten zijn voornamelijk jonge mannen. In landen zoals India en zeker China, waar er door het decennia lang gevoerde één kind beleid een groot overschot aan mannen is, zien we duidelijk waar dit toe kan leiden. In alle landen met een mannenoverschot worden vrouwen en jonge meisjes steeds vaker het slachtoffer van almaar grover en brutaler seksueel geweld, zoals groepsverkrachtingen en aanrandingen, zelfs in het openbaar.

Misdaden immigranten is taboe thema in Europa

Europa wijst vanwege dit soort schrijnende mensenrechtenschendingen graag met het beschuldigende vingertje, maar als journalisten of anderen op precies dezelfde ontwikkeling op ons eigen continent wijzen, dan is het plotseling een absoluut taboe om daar zelfs maar over van gedachten te wisselen.

De Duitse auteur Udo Ulfkotte is ondanks de vele doodsbedreigingen die hij krijgt één van de weinige Europese journalisten die nog wèl de vinger op de zere plek durft te leggen, namelijk dat het de massa immigratie uit moslimlanden is die de belangrijkste oorzaak is voor de ook hier fors toegenomen criminaliteit, inclusief een explosie van het aantal verkrachtingen.

Symptomatisch voorbeeld van dagelijkse praktijk

Hij geeft een recent symptomatisch voorbeeld uit zijn eigen land, uit de deelstaat Sachsen, waar volgens de gevestigde orde zo weinig buitenlanders zouden leven, dat er geen enkele problemen met hen zijn. De Sächsische Zeitung berichtte onlangs over de 37 jarige Yvonne Bernhardt wier 3 kinderen dagelijks worden lastig gevallen door asielzoekers als ze met de bus naar school gaan.

De buitenlandse migranten weigeren te betalen en gebruiken de bus nogal eens als toilet. Dit zijn echter nog de minst erge zaken. Bernhardts 16 jarige dochter verhaalde hoe haar pas 11 jarige zusje ruw werd vastgepakt en betast door twee Marokkanen van 29 en 19 jaar oud. Nadat twee jongens het meisje in bescherming namen, richtten ze zich op een 17 jarig meisje, dat werd bedreigd, seksueel werd geïntimideerd en in het gezicht werd geslagen. Een van de Marokkanen trok een mes toen de twee andere jongens ook nu tussenbeide wilden komen.

Voor de Duitse politie was dit echter geen aanleiding om de Marokkaanse asielzoekers te arresteren. Wel besloot de lokale politiek om vanwege de ontstane onrust onder de bevolking in het dorpje de Marokkanen naar elders over te brengen.

Iedere Zweedse vrouw wordt statistisch minstens 1 x verkracht

‘Wat hier is gebeurd heeft niets met Duitsland te maken,’ schrijft Ulfkotte. ‘Het is karakteristiek voor wat er tegenwoordig in Europa gebeurt. In Zweden heeft de immigratie ervoor gezorgd dat een Zweedse vrouw statistisch gezien minstens één keer in haar leven wordt verkracht, en wel het vaakst door immigranten.’

Zweden heeft jarenlang de deuren uitnodigend opengezet voor migranten uit Afrika en het Midden Oosten, en doet dat nog steeds. Hierdoor veranderde het vroeger zo kalme land van een natie met percentueel één van de laagste verkrachtingscijfers ter wereld, naar een met het op één na hoogste, net achter Zuid Afrika. Het aantal verkrachtingen steeg met maar liefst 1472%, en in bijna alle gevallen blijken immigranten uit moslimlanden de daders te zijn.

Verbijsterend zwijgen in de media

Maar dat mag niet worden gezegd en geschreven in Europa, en daar mag zeker niet over worden gepraat, want de honderdduizenden jonge moslims die hierheen komen zouden in de regel niet erger zijn dan autochtonen. Ulfkotte: ‘De realiteit? Google maar eens op de actuele feiten, waar asielzoekers jonge meisjes betasten of verkrachten*. Niet alleen het hoge aantal gevallen is verbijsterend, maar ook het zwijgen hierover in onze reguliere media.’

* De Nederlandse media maken er al jaren een dubieuze gewoonte van om zelden of nooit de afkomst van daders kenbaar te maken (door het verzwijgen van voornamen e.d.), behalve als het om autochtone Nederlanders gaat.

Verkrachtingen door asielzoekers aan de orde van de dag

Enkele dagen geleden werd er bij hoge uitzondering eventjes kort aandacht besteed aan het grote taboe thema, en berichtte Focus over de asielzoekerscentra in Duitsland, waar verkrachtingen aan de orde van de dag blijken te zijn. Natuurlijk haastten hulpverleners zich te verklaren dat het slechts om ‘betreurenswaardige incidenten’ gaat.

De gewone man wil echter graag weten of de toestroom vluchtelingen inderdaad tot meer verkrachtingen en andere misdaden leidt. Voorbeelden te over, aldus Ulfkotte, en hij noemt er slechts enkele, zoals een 29 jarige asielzoeker die in Alzenau een 14 jarig meisje probeerde te verkrachten, een 22 jarige Irakees die een 17 jarig meisje verkrachtte, een medelander uit Eritrea die zich in Stralsund vergreep aan een 22 jarige studente, en een 27 jarige man uit Somalië probeerde zelfs 2 jonge vrouwen op één dag te verkrachten. In Offenbach zoekt de politie naar een Noord Afrikaan die een fotografe heeft verkracht. Vaak worden deze verkrachtingen tot in detail gepland, zoals bij deze jonge Afghanen het geval was.

‘Moeten we maar wennen aan dit soort zaken?’

Een van de bovenstaande daders gaf als uitleg dat hij het had gedaan omdat hij geen goede opleiding had gekregen. ‘Is dat een reden om te verkrachten?’ vraagt Ulfkotte zich af. ‘Er komen honderdduizenden jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten op ons af, die het netjes uitgedrukt niet enkel aan een opleiding schort. Moeten we dan maar wennen aan dit soort zaken?’

‘Reguliere media verdienen onze diepste verachting’

‘Als wij niet snel openlijk over deze ontwikkeling gaan praten, dan krijgen ook wij te maken met Zweedse toestanden. We zijn hard op weg daar naartoe. De reguliere media zijn daar mede verantwoordelijk voor, omdat ze eenvoudig wegkijken. Zij verdienen onze diepste verachting.’