Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

They Knew

/ #356 Re: De fabel dat het dna sample onbetrouwbaar zou zijn

2014-06-23 21:03

#346: Mark vd Illuminati - De fabel dat het dna sample onbetrouwbaar zou zijn

"Ook is niet duidelijk hoeveel fouten nooit zijn vastgesteld"

Het is naruurlijk wel opvallend dat ik jou met je "meta-paradigmatisch denken" er op moet wijzen dat bovenstaande eigenlijk alles zegt over de 200.000 DNA samples, het NFI in de periode 1997-2011, over jou,  je denkwijze en je zinsontleding. Het NFI zegt hier namelijk, zij het indirect, dat óók het Vaatstra sample besmet zou kunnen zijn.

Wat er op volgt is precies wat jij graag wilt lezen. Het NFI heeft het er namelijk niet over hoeveel "daders" er mogelijk onschuldig vastzitten door "fouten" veroorzaakt door het NFI. Het NFI geeft hier dus expliciet toe doorgegaan te zijn met het onderzoeken van DNA, terwijl zij wisten dat het mogelijk besmet zou kunnen zijn. "meta-paradigmatisch denken" houdt dus een beperkt denkvermogen of in een bepaalde richting te denken in. Je zou dus kunnen zeggen dat jij enigszins "geprogrammeerd" bent in een "bepaalde" richting te denken. Jij hebt dus een workshop "meta-paradigmatisch denken" nodig om voor jezelf te kunnen denken.

"en hoeveel daders van misdrijven mogelijk vrijuit gingen door fouten die zijn gemaakt bij dna-onderzoek."

Ergo, jij bent geprogrammeerd via Neuro Linguistic Programming en jij hebt het met je hoge(re) intelligentie niet eens door. Je bent een zielepiet die niet voor zichzelf kan denken en denkt dit te kunnen compenseren via een workshopje "meta-paradigmatisch denken".