Parijs MOET door voor het tweede jaar Sint-Maarten middenschool!


Gast

/ #51

2016-05-30 21:20

Beste collega cakebakkers,

 

Ik volg deze discussie nu al even op de voet en heb besloten me toch in dit debat te mengen. Dat de cake van Colruyt niet te eten is weten we al jaren, sorry Jef. En Louis, ik heb ongeloofelijk veel respect voor je bakkunsten en zeg zeker niet dat je cake slecht is, maar als het op 'kleur' en 'droogte' aankomt kan je nog wel iets leren van onze cake. Wat ik wil zeggen is dat onze cake van Delhaize op alle vlakken beter is dan jullie cakes tesamen. Onze cakes worden al jaren gefabriceerd in de meest authentieke, doch kwalitatieve ovens. Gemaakt met liefde en uiterst verse topproducten. De ovens staan altijd perfect op 180 graden en de bakkerij is altijd spik en span. Ons personeel werkt dag en nacht om telkens weer opnieuw de perfecte cakes bij jullie in de rekken te toveren. 

Uit dit alles kunnen we concluderen dat de cake van Delhaize niet te overtreffen zijn. 

Aan Jef wil ik het volgende zeggen: stop met ademen.

Aan Louis: je hebt chance dat we naamgenoten zijn anders had in je uitgescholden voor incapabele kutmongool zonder enig gevoel voor smaak.

Groetjes,

Louis Carrefour.