Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Quoted post

Mark vd Illuminati

#366 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is

2014-06-24 11:32

#361: Wim Dankbaar - Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is "Mark vand Illuminati", Je kunt niet eens onder je eigen naam reageren, dat zegt al genoeg.

Jup, want mensen als 'Vuur' en 'They knew' heten in het echt ook zo :-P

 

#361: Wim Dankbaar - Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is De DNA match is niet alleen onbetrouwbaar, die is gewoon ordinair vervalst.

Wat een stelligheid, nou bewijs dan maar eens dat de dna match is vervalst en verklaar dan ook maar meteen waarom Jasper S. zelf verklaart dat de match correct is en dat hij de moord heeft gepleegd. Ik heb de boeklezers nou nog niet bepaald overtuigend het dna bewijs en de bekentenis zien ontkrachten ;-)

 

#361: Wim Dankbaar - Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is Je zou Wolfgang Hebben eens moeten vragen waarom hij niets doet, nu hij in een boek dat al 10.000 keer is verkocht, wordt beschuldigd van betrokkenheid bij de moord die in zijn caravan is gepleegd. Dat betekent dus ook dat hij het lijk mee heeft helpen dumpen in het weiland. Snap je nu ook waarom hij een pakketje van zijn auto liet maken en zijn caravan midden in de nacht afbrandde? De brandweer werd van het terrein gehouden tot de inmiddels onbewoonde caravan helemaal afgefikt was. En de oorzaak was "korstsluiting" volgens de recherche. Gaat er nog geen lichtje branden t.a.v. de rol van Justitie? In 2002 wilde de arme Wolfgang nog af van de "praatjes". Nu niet meer?

Nope, ik vermoed dat hij sinds de veroordeling van Jasper S. vrijwel van alle praatjes af was. En in tegenstelling tot wat jij wellicht denkt gaan mensen niet meteen procederen omdat iemand iets naars over hen zegt wat niet waar is. En is het gegeven dat ze geen juridische stappen ondernemen geen bewijs dat wat jij beweerd ook echt waar is ;-)

Ironisch genoeg, kom je er waarschijnlijk nu juist nog mee weg doordat het boek algemeen als onzin wordt beschouwd en niet bepaald een rol speelt in het publieke domein. Echter als je ervoor kiest om hiermee door te gaan en mensen zoals Wolfgang Hebben, daar een keer genoeg van krijgen dan durf ik te wedden dat het een kwestie van tijd is voor meer aanklachten zullen volgen. Wat was je proeftijd ook alweer? Twee jaar? En 4 weken cel?

Reacties

Vuur

#367 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is

2014-06-24 11:50:20

#366: Mark vd Illuminati - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is ronisch genoeg, kom je er waarschijnlijk nu juist nog mee weg doordat het boek algemeen als onzin wordt beschouwd en niet bepaald een rol speelt in het publieke domein.

Ironisch genoeg spendeer jij heel veel van je tijd om Wim en het Boek zwart te maken zonder dat je het boek ooit gelezen hebt. Best raar dat je zoveel tijd spendeert aan een boek dat algemeen als onzin wordt beschouwd en niet bepaald een rol speelt in het publieke domein.

Jouw grootste hobby is dus om kansloze lozers die door niemand serieus genomen worden (jouw woorden) de halve dag te voorzien van repliek. :)

Natuurlijk is dit niet het geval en ben je als de dood dat de olievlek uitbreidt en dat er meer mensen achter de waarheid komen. Je neemt Wim uitermate serieus en jij weet dondersgoed dat Wim heel dicht tegen de waarheid aanzit. Hierdoor ben je een groot deel van je tijd kwijt om hier te replyen. Wat je overigens bijzonder goed doet.