Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Vuur

/ #367 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is

2014-06-24 11:50

#366: Mark vd Illuminati - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is ronisch genoeg, kom je er waarschijnlijk nu juist nog mee weg doordat het boek algemeen als onzin wordt beschouwd en niet bepaald een rol speelt in het publieke domein.

Ironisch genoeg spendeer jij heel veel van je tijd om Wim en het Boek zwart te maken zonder dat je het boek ooit gelezen hebt. Best raar dat je zoveel tijd spendeert aan een boek dat algemeen als onzin wordt beschouwd en niet bepaald een rol speelt in het publieke domein.

Jouw grootste hobby is dus om kansloze lozers die door niemand serieus genomen worden (jouw woorden) de halve dag te voorzien van repliek. :)

Natuurlijk is dit niet het geval en ben je als de dood dat de olievlek uitbreidt en dat er meer mensen achter de waarheid komen. Je neemt Wim uitermate serieus en jij weet dondersgoed dat Wim heel dicht tegen de waarheid aanzit. Hierdoor ben je een groot deel van je tijd kwijt om hier te replyen. Wat je overigens bijzonder goed doet.