Steun de aangifte tegen de doofpotters in de Vaatstra-zaak

Quoted post

Wim Dankbaar
De auteur van deze petitie

#381

2014-06-24 18:58

"Mark" weet donders goed, ook zonder het boek gelezen te hebben, dat een bij de moord betrokken asielzoeker op dag 1 door de politie is opgehaald van het AZC en op het bureau Buitenpost van Jan Verkaik (teamleider onderzoek Marianne Vaatstra) het hele verhaal heeft verteld. "Mark" is inderdaad een stumper, niet eerste klas, maar tweede klas . De eerste klas stumpers zijn mensen als Jan Verkaik, Peter R. de Vries, Henk Mous. Wolfgang Hebben, Cor Reijenga, Harm Brouwer, Joris Demmink, Piet Visser, Louis Uijl, Nettie Groeneveld, Annette Bronsvoort, enzovoort. De ex-asielzoekers die bij ons een verklaring onder ede bij de notaris hebben afgelegd, zijn vele malen beter dan de hierboven genoemde figuren.



Reacties

Mark vd Illuminati

#384 Re:

2014-06-24 19:32:01

#381: Wim Dankbaar - "Mark" weet donders goed, ook zonder het boek gelezen te hebben, dat een bij de moord betrokken asielzoeker op dag 1 door de politie is opgehaald van het AZC en op het bureau Buitenpost van Jan Verkaik (teamleider onderzoek Marianne Vaatstra) het hele verhaal heeft verteld.

Ah ja 'piet' de asielzoeker die verassing, verassing precies verteld wat Wim Dankbaar wil horen, maar (nog grotere verassing) geen details wil prijsgeven. Zeer overtuigend :-)

"Mark" is inderdaad een stumper, niet eerste klas, maar tweede klas . De eerste klas stumpers zijn mensen als Jan Verkaik, Peter R. de Vries, Henk Mous. Wolfgang Hebben, Cor Reijenga, Harm Brouwer, Joris Demmink, Piet Visser, Louis Uijl, Nettie Groeneveld, Annette Bronsvoort, enzovoort.

Awww tweede klas maar :-( Kom ik nou niet in je 4e druk van je boek onder het kopje "online justitiele tegenwerking" :-D

De ex-asielzoekers die bij ons een verklaring onder ede bij de notaris hebben afgelegd, zijn vele malen beter dan de hierboven genoemde figuren.

Grapjas een verklaring bij een Notaris is niet "onder ede" :-P Heeft geen enkele waarde dan dat er een Notaris bij was toen iets werd gezegd. Je kan een hoop onzin bij een notaris laten vastleggen en dat maakt het nog geen waarheid ;-)

#382: meret - Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is Daarbovenop is er recent het haarklemmetje van Marianne bijgekomen, gevonden 2 dagen na de moord in de Mercedes van Ludger Dill.

Zeer overtuigend, amusant dat het niet eens een aanname is, maar als zodanig meteen als feit wordt gepresenteerd.

#382: meret - Re: Waarom Dankbaar onbetrouwbaar is Naar mijn overtuiging is het hele DNA onderzoek vervalst en heeft Jasper Marianne nog nooit ontmoet.

Jasper S. is het daar niet mee eens. :-P