Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#768 Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 14:24

#764: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re: Re: Re:  

 geen idee hoelang er al onvrede is, maar in mijn 41 jarig bestaan nooit wat van gemerkt en heb dus als kind geweldige tijden gehad. Dat is traditie! 1 iemand roept wat en de rest volgt. Is dat niet waar je ons nu ook van beschuldigd??? Dat vind je wel normaal? 

Kinderen en vrouwen opvangen vind ik prima die kiezen er zelf niet voor, die luisteren naar hun man en vader. En nee daar ben ik niet bang voor, maar wel Voorde mannen om hun denkwijze waarvan ik zeker niet precies weet wat die is, maar mijn angst is er. Als ik savonds de hond uitlaat en een man komt mij tegemoet ben ik al op mijn hoede, maar met de vluchtelingen is de angst alleen maar groter

Reacties


Anonymous

#772 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 14:37:17

#768: - Re: Re: Re: Re:  

 Euh, wacht even. Wie is de ene die hier nu iets roept en wie zijn degene die hem blindelings volgen? Of dat nou Wilders, Bron of Niemöller is die iets roept, daar wordt toch blindelings achteraan gelopen? Ik zie hier de ene propagandistische onwaarheid na de andere doorgeprikt worden, maar de volgelingen van die heerschappen blijven er stoïcijns achteraan huppelen, toch?

Ik kan en zal niet voor anderen spreken, maar ik vind dat inderdaad niet normaal. Daar dat ik "Stop de opmars van EXTREEM RECHTS" ook prees voor zijn adagium dat je jezelf het recht moet gunnen op de vrijheid van meningsvorming.

Leg mij eens uit hoe je er achter moet komen welke asielzoeker welke denkwijze heeft? Dan zul je ze toch eerst hier binnen moeten laten voordat je een onderzoek kunt beginnen, of niet soms? Of wil jij iedereen in Syrië en Eritrea al screenen voordat ze hier naartoe komen?

Waarom denk je dat de vaders van die kinderen en de echtgenoten van die vrouwen er wel zelf voor kiezen? Als jij die vrouwen en kinderen wel wilt opvangen, dan zul je dus ook de vaders en echtgenoten moeten opvangen.

Waarom heb jij angst voor iets waarvan je niet weet wat het is? Dat kan toch nooit rationele angst zijn? En als die angst niet rationeel is, waarom wil dan wel andere mensen slachtoffer laten worden van jouw persoonlijke fobieën?

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#773 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 14:40:43

#768: - Re: Re: Re: Re:  

 Luister asjeblieft eens naar wat je zelf zegt: "ik weet niet wat het is, maar mijn angst is er". "Als ik savonds de hond uitlaat en een man komt mij tegemoet ben ik al op mijn hoede, maar met de vluchtelingen is de angst alleen maar groter".

Waarom is die angst er? En waarom is die groter als het een vluchteling betreft? Denk er eens voor jezelf over na. Ik ga je dat niet voorkauwen, want naar mij luister je toch niet. Hoeft ook niet, want jij moet verder met die angst, ik niet. Maar luister eens naar jezelf en kijk eens nuchter naar wat je zelf zegt.