Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Anonymous

#1574 Re: Re: Re:

2015-11-18 16:18

#1573: - Re: Re:  

 

 Opvang in de regio was er allang voordat de stroom hier naartoe kwam.

Ja, wat geld overmaken en dan komt alles goed. Oogjes dicht en snaveltjes toe. Welterusten kinderen!

Ja? Is het probleem dan opgelost? Hebben die mensen geen reden meer om te vluchten als hier de grenzen dicht gaan en wij wat geld geven aan Libanon en Jordanië? Is daarmee de burgeroorlog in Syrië gedaan? Bestaat IS dan niet meer? Boko Haram? Is Eritrea dan uit de zorgen? Verheft de Derde Wereld zich dan zelf naar een hoger niveau?

Je bent zo mogelijk nog dommer dan Wilders. Wilders houdt er tenminste een lucratief baantje en pensioen aan over, die heeft dus een reden om jou die domheid aan te praten. Jij houdt er alleen maar angst en haat aan over. Goed geregeld, toch?

 

Reacties


Gast

#1579 Re: Re: Re: Re:

2015-11-18 16:37:38

#1574: - Re: Re: Re:  

 Ja en dat geld zijn we nu ook kwijt ze hier op te vangen. Beter dat geld daarheen laten gaan en meer mensen daarop vangen. Nee je lost niet alles op, maar maakt het makkelijker IS buiten te houden. Nu wandelen ze binnen. 11000 zonder papieren 70% mag blijven! Nu gaan ze beter controleren bij de buiten grenzen. Altijd achteraf. Zouden ze nu eens echt wat doen om de oorlog op te lossen en dus niet alleen IS, dan was opvang in de regio geen probleem, dan haden ze makkelijk terug gekunt. Oh en daar lig ik nu niet wakker van, dat jij me dom vind. Jij bent zo met Wilders bezig dat je oogkleppen op hebt voor de rest van de politiek. Nee die zijn echt goed bezig geweest de afgelopen jaren dat hebben we wel gezien