Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#2990 Re: Re:

2015-12-30 17:43

#2982: - Re:  

 Je hebt mededogen met die vakantiegangers die hierheen komen. Maar niet met je blanke over buurvrouw die thuis ligt te creperen bij wijze van.

Daarom vind ik je een kut allochtoon.

Selectief altruïsme zou je kunnen stellen. Dat is pas racistisch en xenofoob dus eigenlijk doe je hetzelfde alleen jij denkt eerst aan de gekleurde personen en dan vooral en alleen Syrische moslim vluchtelingen

De 15 miljoen Klimaat vluchtelingen uit Bangladesh?  Die vergeten we nu voor het gemak even.  Wat egoïstisch en egocentrisch van mij dat ik hiervan op de hoogte ben.

Reacties


Gast

#2994 Re: Re: Re:

2015-12-30 17:50:17

#2990: - Re: Re:  

 Het frappante is dat we het nooit over de overbuurvrouw gehad hebben. Waarvandaan haal jij dan nu weer je wijsheid dat wij die zouden laten creperen? Jouw dikke duim.

We hebben het nooit over de Syrische vluchtelingen gehad. Waarvandaan haal jij dan nu weer je wijsheid dat wij het voornamelijk zouden opnemen voor de Syrische moslim-vluchteling? Jouw dikke duim.

Je kunt ons geen "kut allochtonen" vinden, omdat wij niet allochtoon zijn, maar geboren en getogen Nederlander, mogelijk generaties langer dan jij.

Probeer je eens aan de feiten te houden en niet aan jouw veronderstellingen. Die blijken immers keer op keer nergens op gebaseerd te zijn en dus telkens volledig de plank mis te slaan. Ik ken ezels die zich maar één keer…