Laat het bos niet kappen in de Zuiderzeewijk voor een regelstation van Liander

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Update

2024-08-28 20:51:24

Het Buurtcomité Zuiderzeewijk is enorm geschrokken van het bericht dat Liander 1815m² grond wil kopen in de bosrand van de Zuiderzeewijk.
Niet alleen het comité maar ook vele buurtbewoners zijn geschrokken van het nieuwsbericht wat bleek uit de ruim 600 handtekeningen die wij ontvingen op onze handtekeningenactie.
Het comité heeft ook een WOO verzoek ingediend en deze ook naar de gemeenteraad gestuurd. We zien nu reacties online komen van onder andere de PVV.

Maar omdat we wilde dat er snel meer informatie kwam hebben we Fred Wilcke, raadslid van de Inwonerspartij, om hulp gevraagd.
Meneer Wilcke reageerde heel snel en heeft aan de verantwoordelijke wethouder om uitleg gevraagd over het proces en de participatie met de buurtbewoners. Ook de wethouder was verrast en heeft vanmiddag (woensdag 28 augustus) uitleg en de stand van zaken aangegeven aan meneer Wilcke.

De stand van zaken is nu dat er geen besluit is genomen over de locatie en er geen grond aan Liander is verkocht. De wethouder heeft verder aangegeven dat de locatie in heroverweging wordt genomen en hierbij er ook naar alternatieve locaties gekeken dient te worden.

We zullen dit op de voet blijven volgen. We hebben daarom zoveel mogelijk handtekeningen nodig om de gemeente te overtuigen dat het regelstation van Liander niet in de bosrand komt.

Graag vragen we u om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen onder familie en vrienden door de link van de petitie zover mogelijk te delen.

https://www.petities.com/signatures.php?tunnus=laat_het_bos_niet_kappen_in_de_zuiderzeewijk_voor_een_regelstation_van_liander&page_number=29&num_rows=10

Met vriendelijke groet,

Buurtcomité Zuiderzeewijk


Buurtcomité Zuiderzeewijk en Bewoners Zuiderzeewijk



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...