Edwin mag niet uit gtst

Quoted post

Kies een pseudoniem

#1572 antwoord1561

2012-01-26 16:08

nee lieverd je snapt het niet... dat heet meedenken, doordenken en vooruit kijken...
edwin terug betekent niet dat raynor die edwin speelt terug komt.. ze kunnen edwin ook als andere acteur laten terug komen met een verbouwt gezicht, etc en lief en schattig hoeft ie dan zeker niet meer te zijn... daar al eens aan gedacht??? als je dezelfde acteur een ander karakter laat spelen, kun je op een nieuwe voet verder gaan waar men gebleven is..
dood = dood, klaar... zeker als je iemand dood hebt zien gaan in de serie.. het is de bold toch niet waar iemand dood gaat aan kanker er even later dood leuk weer terug komt.. kom op zeg, slaat nergens op...
net zoals al die karakters die verlamd zijn en spontaan weer kunnen lopen.. echt om te kotsen zoiets... je zult maar echt door een ongeluk verlamt raken ... lekker lullig.. wat dat betreft mogen ze het wel een beetje realistisch houden.. ook leuke/lieve/schattige/knappe/slimme/hetro's/homm's (enzovoorts) gaan in het echte leven dood aan ziektes.. dus dat hoeft nu niet anders te zijn... maar dat wil niet zeggen dat ze in soapland niets leuks en spannends nieuws kunnen verzinnen..
overigens vind ik het wel zwak dat ze hem niet eens gereanimeerd hebben.. vreemd hoor... maar dat even terzijde...

Reacties


Gast

#1574 Re: antwoord1561

2012-01-26 16:11:13

#1572: Kies een pseudoniem - antwoord1561

ja maar toch, wij willen gewoon edwin terug. En daar is deze petitie voor, en als je het er niet mee eens bent, wat doe je hier dan nog.