Sta géén verslaafden/psychiatrische opvang toe binnen het woongebied in Almere-Oosterwold

Neem contact op met de schrijver van de petitie

BW+ - Oproep tot actie: onderteken bezwaar op besluit.

2024-08-06 07:42:24

❗Lieve medestanders van de petitie, dit is een oproep tot actie en jullie hulp is nodig!  ❗

Zoals jullie wellicht weten, zijn we druk bezig met het starten van het juridische proces tegen de komst van de BW+ naar Oosterwold. Dit proces is complex en zal verschillende stappen vereisen. Om alles goed te kunnen organiseren, zullen we een stichting oprichten onder de naam Stichting Oosterwold Samen.

We hebben contact gezocht met meerdere advocaten en hebben besloten om de eerste stappen samen met Mr. Eleonore van Lith van GCM Advocaten te zetten. Meer informatie hierover, evenals instructies voor het aanmelden bij je rechtsbijstand, volgt binnenkort.

De allereerste actie doen wij zelf. Op 30 juli heeft iedereen een brief (dd 19 juli!!) van de gemeente in zijn brievenbus ontvangen over de gevolgstappen voor de BW+. Daar staat o.a. in dat GoedeStede op korte termijn een stip gaat zetten in veld J. Wij vermoeden dat de gemeente deze brief zal zien als 'openbare kennisgeving' voor het feit dat Goedestede nu de enige gegadigde is. Daarom denken wij dat het goed is om op deze brief te reageren. In de 'Handreiking voor gemeente nav Didam arrest' staat op blz 23 dat de gemeente moet publiceren en dat er dan een termijn van 20 dagen voor een klacht of beroep is. Dit betekend dat we vanaf dagtekening brief tot 8 augustus hebben. Dat is a.s. donderdag, dus er is een beetje haast. Wij hebben een brief gemaakt (zie bijgevoegd). Wij vragen iedereen die dat wilt de brief mede te ondertekenen voor as woensdagochtend.❗Je kunt dit doen via deze link https://forms.gle/VmjJpmC9D8fz6oE59 Je naam en adres zullen onder de brief aan het college worden vermeld. Hoe meer ondertekenaars hoe beter!

Bedankt, en nog een hele fijne dag gewenst,
Stichting Oosterwold Samen


Stichting Oosterwold Samen



Deel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.



Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...