Navid Sharifi moet blijven!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Navid Sharifi moet blijven!.


Gast

#251 Re:

2013-09-30 11:04

#226: -

Wat ik niet begrijp is dat een getalenteerd loodgieter die werkt weg moet ,en dat de niet werkers geld van de staat krijgen ,alle van ons dan want betalen doen wij toch ,niet? kloetenland belgiestan niks aan te doen gasten

 


Gast

#252

2013-09-30 12:40

Navid vluchtte in eerste instantie van Afghanistan naar Iran voor de Taliban, (daarna vluchtte hij voor een familievete), laat ons dat aub niet vergeten.
nochzwartnochwit

#253 Re:

2013-09-30 13:41

#1: -

een goede jongen die een ander levenslang gehandicapt maakt? Hoe zouden julie het vinden wanneer iemand die dat met jullie familielid doet ongestraft in een ander land mag blijven


Gast

#254 Re: Re:

2013-09-30 13:44

#253: nochzwartnochwit - Re:

Laat ons mss eens kijken naar wat mensen soms hier doen. Ik ken iemand die een andere jongen altijd uitmaakte en ermee dreigde van hem te slaan als hij hem ooit zou tegenkomen. Wel die heeft dat gedaan. En de ouders van die geslagen jongen wilden nog geen klacht neerleggen bij de politie uit vrees voor latere gevolgen. Is dit dan rechtvaardig mss? Heb jij nooit iets mispeuterd in je leven? Het is gewoon een ruzie die uit de hand is gelopen. Spijtig voor de gevolgen voor die man. Maar er gebeuren hier ook zoveel dingen die niet recht te spreken zijn en die zonder gevolgen blijven, maar in het geval van Navid, ja daar moet je natuurlijk verwijten over maken. Ik hoop dat jij nooit moet meemaken wat Navid nu meemaakt, want jammer genoeg gaan we dan niet weten hoe jij in zo een situatie zou reageren.

Sander

#255 Buiten

2013-09-30 13:53

Illegaal = illegaal, dus buiten, kijk wat er uit komt over hem, het was toch zooooo een brave jongen? Go Maggi

Gast

#256 Re: Buiten

2013-09-30 15:10

#255: Sander - Buiten

Hij was alleszins braver dan gij!

 


Gast

#257

2013-09-30 15:52

nochzwartnochwit: in ons land bestaat er een speciale wet zodat jongeren die een misdaad begaan niet in diezelfde mate berecht worden als een volwassene. Op dat vlak zijn we een beschaafder land in vergelijking met vele andere landen. Je zou niet willen weten hoeveel jongeren er gewoon een cursus aggressiebeheersing moeten volgen na het uitdelen van een paar rake klappen.
ikke 2

#258 Re: block maggie

2013-09-30 17:22

#4: Carl - block maggie

inderdaad ik belgische snap niks meer van ons eigen land . luie negers mogen blijven . op elke hoek van de straat vind je ze in brussel . s'morgens s'middags en s'avonds staan ze er nog . werken niet . sharifi werkt . mogen alleen de luie mensen blijven .... er is geld genoeg op de ocmw . veranderen van idee mevrouw want dit kan niet meer . onmenselijk onterecht . navid is jong werkt betaald belastingen . na al die jaren hier moet hij terug ???? het ging toch sneller gaan !!! laat hem nu maar blijven . door jouw fouten moet die jongen terug ! nee er moet veel dringend heel veel veranderen hier in belgie . andere ministers . menselijke . met de helft minder loon


Gast

#259

2013-09-30 18:05

Blijkbaar is er in de regio Waregem-Kortrijk geen enkele politier, VLD of andere, die voldoende kloten aan zijn lijf heeft om zijn nek uit te steken voor Navid en zijn perfecte integratie!

Ik zal er alvast aandenken bij de volgende verkiezingen!!!

Gast

#260

2013-09-30 19:02

Het Vlaams/Belgische integratie- en vreemdelingenbeleid toont zich weeral eens van zijn kleinste en hardste kant. Op zijn minst kan hier de lange duur van het regularisatieproces als argument gebruikt worden, plus het feit dat de jongeman totaal geen affiniteit (meer) heeft met zijn geboorteland en de vele positieve referenties van vrienden en kennissen in het Waregemse. Ongelooflijk burocratische (zelfs extreem-rechtse) benadering van DVZ, de vreemdelingenadministratie. En een staatssecretaris zonder hart.

Gast

#261

2013-09-30 22:16

Verdomde politiek en adminstratie, toon eens wat emotie! Stel je zelf eens voor in deze situatie? Voel je het nu?!

Gast

#262

2013-09-30 23:32

Beangstegend tot welke smeerlapperij ze in staat zijn!!!!! Doet dit niet denken aan de Jodenvervolging????????????????

Gast

#263

2013-10-01 09:40

Gewoonweg schandalig! Een eerlijke jongen die zich aan onze cultuur aanpast, werkt, bijdragen betaald, enz...Ons land telt zoveel vreemdelingen die zich niet willen aanpassen, die inbraken plegen, mensen aanvallen, die van ons systeem profiteren...maar daar durft men niet aan te komen. Dat de overheid daar eens mee begint met de "oneerlijke" vreemdelingen naar hun land terug te sturen, wij Belgen zouden tenminste terug met een gerust gevoel over straat durven lopen in ons eigen land!! AUB, repatrieer Navid niet naar een land dat hij niet eens kent, LAAT HEM HIER BLIJVEN!

Gast

#264

2013-10-01 10:54

Een illegale Afghaanse krimineel geven we gezondheidszorg, schoolopleiding en 5 jaar onderdak, we betalen hem 6 asielaanvragen, 4 regularisaties diverse beroepen op de uitspraken en een enkele vlucht Kabul, geen wonder dat er tekorten zijn.
Ik pleit dat de gerechtskosten verhaald worden op zijn raadsheer advocaat Pieter-Jan Staelens uit Brugge die dit circus tot in het extreme trekt !
wakker-worden

#265

2013-10-01 11:07

Ik ben er zeker van dat er tussen alle sukkelaars in de wereld zeker 500 miljoen mensen zijn die binnen aanzienlijke tijd Nederlands zouden kunnen leren en zich inburgeren.  Laat ze toch allemaal naar hier komen!!  Er is toch plaats en geld genoeg zeker.

Waarheid is dat er hier niemand weet wat die kerel heeft uitgevreten, behalve dan wat hij vertelt.  Het zou uw broer is moeten zijn die hij invalide heeft geslagen om dan ongestraft een nieuw leventje te beginnen aan de andere kant van de wereld.

Belgie is het enige land ter wereld dat zich zo laat pluimen door knuffel-immigrantjes en zielige verhaaltjes.  Ik ben al op elk continent geweest, sommige zeer extensief, en NERGENS krijg je uitgelegd waarom je zo gemakkelijk onze nationaliteit krijgt en waarom je hier gewoon kan komen aankloppen en geld en een opleiding krijgt.  NERGENS.  Sharifi is 4 keer gevraagd het land te verlaten en Sharifi heeft hier zijn voeten aan geveegd omdat Sharifi geen respect heeft voor onze wet.  En nu is het knuffel-petitie tijd... Bende blinde domkoppen....

T.Morael

#266 Re:

2013-10-01 11:15

#265: wakker-worden -

Zo is dat!  Die zogezegde sukkelaars weten beter dan u en ik hoe ze hier aan sympathie en geld moeten geraken.  Voor ze hier de grens oversteken weten ze al op welke dienst ze moeten zijn en welke formulieren ze nodig hebben.  Beter dan u en ik.  Niks respect voor onze beslissingen, niks respect voor onze wet, gewoon lang genoeg hier blijven en je krijgt de nationaliteit.  Arm Belgie.  En het wordt hier blijkbaar heel speciaal gevonden dat je hier Nederlands leert spreken en een job probeert te hebben,  hoe zielig is dat?  Moest hij hier 5 jaar zitten en enkel Arabisch spreken of wat?  Hij staat hier niet met 5 jong te bleiten dus hij moest wel iets doen he...  Het is ZEER spijtig dat nationalistische partijen als de NVA aan de bak komen maar dit komt ervan!


Gast

#267 Re: Re:

2013-10-01 11:50

#266: T.Morael - Re:

Jullie respect is ver te zoeken! Kennen jullie Navid persoonlijk? Kdacht het niet hé! Wel luister eens, stop met hem te beoordelen met wat je alleen in de media ziet! Je kent hem niet en zul je ook nooit moeten doen, onrespectloos!


Gast

#268 Re:

2013-10-01 11:51

#264: -

In plaats van Navid terug gestuurd te hebben, hadden ze beter jou genomen! Hoe onrespectloos kunnen mensen zijn?

 


Gast

#269 Re: Buiten

2013-10-01 11:52

#255: Sander - Buiten

Sanderke, jij bent blijkbaar geen brave jongen éh?


Gast

#270

2013-10-01 12:01

Blijkbaar zijn hier heel wat gefrustreenden die niet weten waarover ze het hebben. Hopelijk worden ze ook eens smerig behandeld door de Belgische adminstratie en politici. En een goeie reserve na toekomstige nazi's die nadien zeggen 'wir haben es nicht gewuscht'

Gast

#271

2013-10-01 15:15

Mevr. De Block,
U bikkelharde, hardvochtige houding inzake asielbeleid maakte u zondag nog eens duidelijk door een ballonnetje op te werpen ivm. ongekende elementen in het dossier van Navid Sharifi.
U gaf aan geen Romeinse Keizerin te willen zijn die met de duim omhoog of omlaag beslist over het al dan niet mogen blijven van een perfect geïntegreerde jongen.
Het debat over de regularisatie werd door het oplaten van uw ballonnetje, en mede door de rol van de media onmiddellijk de kiem in gesmoord.
In een maatschappij waar krantekoppen meer zeggen dan feiten en processen in de media worden gevoerd ging het vingertje vanzelf omlaag .
Men spreekt van karaktermoord en u gaf er de aanzet toe.
Een goede zet van u , het dossier van Navid werd voor u het zoveelste schrijnende symbooldossier in uw bikkelhard asiel -en migratiebeleid en U moet natuurlijk uw reputiatie van onwrikbare harde tante alle eer aandoen.
Beslissingen waar uw diensten vroeger jaren over deden werden nu in enkele uren beslist.
Een niet begeleidde vlucht werd al snel een begeleidde vlucht met drie politie agenten: Navid kon vertrekken.
Ik hoop alleen dat uw hardvochtige houding en de manier waarop u het dossier van Navid behandelde het draagvlak voor een menselijk beleid alleen maar zal vergroten.
Want geef toe, het blijft schrijnend om te moeten beseffen dat jongeren zoals Navid, ook al begingen ze in het verleden een fout, geen tweede kans verdienen in dit land.
Dit,Mevr. De Block, is alweer een zoveelste steek in ons sociaal hart.


Gast

#272 Re:

2013-10-01 16:32

#271: -

Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.

New Style

#273 "papier en pijn"

2013-10-01 19:03

"Papier en pijn": nummer gemaakt door een vriend van Navid:
http://www.youtube.com/watch?v=HVPZ29t1R4I
Ramin D.Boy ft Slongs & Halve Neuro

Voor allen die de eer hadden Navid te kennen en (dus) respect hadden voor hem, laat onze gedachten bij hem zijn.
Aan de rest, uit gerust jullie mening, maar dan vooral ergens anders. Bijvoorbeeld op een forum met een donkerbruin randje aan, vind je vast gehoor... Jullie reacties getuigen van gebrek aan kennis over asielprocedures, regularisatiesaanvragen, opvangtrajecten, vreemdelingenrecht, onderwijsbeleid, sociale wetgeving én - niet onbelangrijk - een gebrek aan kennis over wie/hoe Navid Sharifi echt is, maar daar ligt u allerminst van wakker wellicht...


Gast

#274 Navid Sharifi moet blijven!

2013-10-02 00:56

In dit landje heeft men altijd de mond vol van integratie. Werk, het Nederlands beheersen en sociale contacten zijn daar axioma's van. Deze jongeman woont hier al jaren, werkt als loodgieter (een knelpuntberoep) en heeft een Belgische vriendin. Europa moet dringend dat asielbeleid uniform maken. Ik durf te stellen dat hier tienduizenden allochtonen legaal verblijven die onze sociale zekerheid al jaren uitmelken. Mutualiteitsuitkeringen worden toegekend aan degenen die amper een maand loopbaan kunnen aantonen. Na een week werken krijgt men al een werkloosheidsvergoeding. Ik ben voor een sociaal stelsel waarop iedereen beroep kan doen. Aan welke criteria moet iemand dan nog voldoen om zijn toestand te regulaiseren? Het belangrijkste in deze hypocriete rechtstaat is nog altijd wie kent wie. Moest Sharifi politieke connecties hebben met de juiste partijkaart dan was er van uitwijzing geen sprake. Verblijf moet altijd gekoppeld worden aan integratie wat zich uit in het zoeken of hebben van werk, leren van de Nederlandse taal en sociale integratie. Die regularisatieperiodes moeten ook veel korter en mensen moeten na een paar maand duidelijkheid krijgen over hun verblijf. Deze uitwijzing is een rechtstaat onwaardig. Typisch Belgische toestanden met een eerste minister die zich verschuilt en een staatssecretaris die wegvlucht voor de persbelangstelling.
Tegen petitie

#275 De waarheid kwets

2013-10-02 18:06

De waarheid kwets, vooral voor diegene die deze petitie getekend hebben. U kan geen buitenlandse crimineel hier houden.