Navid Sharifi moet blijven!

Quoted post


Gast

#271

2013-10-01 15:15

Mevr. De Block,
U bikkelharde, hardvochtige houding inzake asielbeleid maakte u zondag nog eens duidelijk door een ballonnetje op te werpen ivm. ongekende elementen in het dossier van Navid Sharifi.
U gaf aan geen Romeinse Keizerin te willen zijn die met de duim omhoog of omlaag beslist over het al dan niet mogen blijven van een perfect geïntegreerde jongen.
Het debat over de regularisatie werd door het oplaten van uw ballonnetje, en mede door de rol van de media onmiddellijk de kiem in gesmoord.
In een maatschappij waar krantekoppen meer zeggen dan feiten en processen in de media worden gevoerd ging het vingertje vanzelf omlaag .
Men spreekt van karaktermoord en u gaf er de aanzet toe.
Een goede zet van u , het dossier van Navid werd voor u het zoveelste schrijnende symbooldossier in uw bikkelhard asiel -en migratiebeleid en U moet natuurlijk uw reputiatie van onwrikbare harde tante alle eer aandoen.
Beslissingen waar uw diensten vroeger jaren over deden werden nu in enkele uren beslist.
Een niet begeleidde vlucht werd al snel een begeleidde vlucht met drie politie agenten: Navid kon vertrekken.
Ik hoop alleen dat uw hardvochtige houding en de manier waarop u het dossier van Navid behandelde het draagvlak voor een menselijk beleid alleen maar zal vergroten.
Want geef toe, het blijft schrijnend om te moeten beseffen dat jongeren zoals Navid, ook al begingen ze in het verleden een fout, geen tweede kans verdienen in dit land.
Dit,Mevr. De Block, is alweer een zoveelste steek in ons sociaal hart.

Reacties


Gast

#272 Re:

2013-10-01 16:32:50

#271: -

Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten.