Geen draagkracht in Zoetermeer voor bouw nieuwe gebedsruimte

Henkie

/ #1743 Verdraagzaamheid

2011-12-03 15:56

Jongens en Meisjes,
Ik begin expres zo omdat we kinderachtig bezig zijn!
Wat schieten, pardon schieten is agressief, daarmee op?
Verwijten over en weer van het, wel of niet lezen van stukken, het wel of niet hebben meegemaakt van de oorlog, dit laatste is geen klein feit maar het staat deels buiten de probleemstelling.
Het probleem is, de Gemeente Zoetermeer zij heeft in al haar wijsheid besloten, of gaat besluiten, dat er een Moskee komt!
Dit hangt af van het aanvragen van een omgevingsvergunning aan te vragen door ICZ.
Zij is vergeten of heeft onderschat dat er gebrek aan draagkracht is binnen Zoetermeer en speciaal in de wijk Seghwaert!
Stichting ICZ houdt zich gedeisd, waarschijnlijk onder regie van de gemeente, of misschien de politiek, da's iets anders hoor!
Sheiks komen voorbij, in wezen maakt het niet zoveel uit waar de fondsen vandaan komen, om een beslissing te nemen, helaas.
Als een groothandel iets wil beginnen in Zoetermeer, vraagt niemand naar de herkomst van geld.
Het is wel vreemd dat de gemeente Zoetermeer alles onder de Pet heeft gehouden en zo vaak uitstel heeft verleend, om gelden bij elkaar te krijgen, dat krijgt een firma niet gedaan.
Eigenaardig is ook dat B & W de mogelijkheid heeft grond in erfpacht uit te geven om regie te kunnen houden, zij het ook toe wil passen op de grond van Aquapark het Keerpunt maar niet op een stukje aan de Spruitkoolakker!
Mijn betoog nogmaals; bekritiseer het gedrag van de gemeente Zoetermeer en het zich schuil houden van de stichting ICZ.
We leven nog steeds in een vrij land, over twee- en een halfjaar mag men weer stemmen!
Maak geen ruzie met elkaar, wie lachen daarom? Juist het gemeentebestuur, de Politiek, de stichting ICZ en misschien Sheiks!!!