Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#746

2015-11-12 13:01

Informatie nodig? Jij weet toch alles al? En jij geloofd in de regering? Vertel eens wat geen leugen is geweest van wat ze hebben gezegd over alles en wat ze goed hebben gedaan? Filmpjes waar ze 2 jongetjes interviewen over hun denkwijze. Nou niet goed hoor en van wie zouden ze dat nou leren? Al die goede moslims. Je bent erg naïef als je denkt dat ze allemaal goed zijn. En al zijn het er maar 30 van de 200 hoeveel schade kunnen die wel niet aanrichten. Denk je ook zeker dat het de Nederlanders zijn die ervoor zorgen dat Sinterklaas met zwarte piet afgeschaft moeten worden.

Reacties


Anonymous

#747 Re:

2015-11-12 13:04:17

#746: -  

 Inderdaad ja, dat zijn Nederlanders. Gekleurde Nederlanders die zich storen aan het feit dat wij gedachtenloos een symbool blijven gebruiken uit de periode waarin wij onbeschaamd mensen uit Afrika tegen hun wil oppikten en als slaven elders in de wereld voor grof geld verkochten. Gek hè?

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#748 Re:

2015-11-12 13:05:30

#746: -  

 Dus die twee geïnterviewde jongetjes zijn representateif voor 1,5 miljard moslims? Dank je wel voor het duidelijk neerzetten van jouw bekrompen denkwijze en visie.

Niemand heeft gezegd dat ze "allemaal goed" zijn. Uiteraard zijn ze dat niet allemaal. Net zo min als wij, blanken, niet allemaal goed zijn. Of wij, christenen. Of wij, blauwogigen. Of wij, twee-origen. Maar wil jij nu beweren dat je dus vluchtelingen mag weigeren op te vangen, omdat er mogelijk wel eens een paar niet goeie mensen tussen kunnen zitten? Volgens mij moeten we dan heel Brunssum het land uitzetten, want potverdorie d'r zit me toch een schorum tussen. Je snapt toch hopelijk zelf wel dat dat domme praat is?


Anonymous

#750 Re:

2015-11-12 13:17:32

#746: -  

 Jij hebt liever informatie van bronnen die aantoonbaar liegen? Die verkrachtende asielzoekers verzinnen, die niet bestaan en waarvan geen slachtoffer te vinden is?

Jij snapt inderdaad niet dat jij GEBRUIKT wordt door de Domrechtse propaganda-machine en inmiddels al zover afgestompt bent dat je niet eens meer bewijzen of zelfs maar aanwijzingen nodig hebt om iets klakkeloos over te nemen. Nou, dat is pas echt intelligent, hoor! Hahahahaha!