Geldermalsen zegt nee tegen B&W

Quoted post


Anonymous

#63 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-24 00:15

#56: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dan zou ik de kranten maar eens goed lezen, als ik jou was. Want er staat ten eerste niet dat die meisjes en vrouwen zijn aangerand maar dat er een groot aantal aangiften zijn gedaan van diefstal, aanranding en enkele van verkrachting. Een aangifte is nog geen bewezen misdaad. 

En ten tweede staat er niet dat dat door asielzoekers zou zijn gebeurd. Er staat dat de 32 momenteel in beeld zijnde verdachten allemaal uit Noord-Afrika komen en dat er enkele onder hen zijn die een asielzoekersachtergrond hebben.

Dat zijn dus hoe dan ook niet de mensen die hier naar toe komen. Dat had je ook uit de krant kunnen halen. Ben jij één van die gasten die mensen beschuldigt van en laat boeten voor misdaden die zij niet hebben begaan? Ben jij, net als Wilders, zo iemand die liefst gewoon iedereen opsluit, schuldig of niet, zelfs maar verdacht van wat dan ook of niet, zonder enige vorm van proces, zonder enige vorm van beroep? Ben jij ook zo iemand, net als Wilders, die nu hard kwaakt over de bescherming van de vrouw, maar als enige partij in de hele Tweede Kamer weigerde vóór het Verdrag van de Raad van Europa – inzake het voorkomen en bestrijden van geweld tegen vrouwen en huiselijk geweld te stemmen? Ben jij ook zo'n hypocriet?

Reacties


Gast

#64 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-24 00:48:25

#63: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Een aangifte is nog geen bewezen misdaad??? hoe leef jij met jezelf?

 

Die meisjes zijn aangerand en verkracht door mensen die jij hier staat te verdedigen. schaam je!


Gast

#67 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-24 02:04:04

#63: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 schroft ben je dat je dit goed praat!