Tegen het mobiliteitsproject wijk Nekkerspoel - Pasbrug


Gast

/ #418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-21 19:53

#413: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Van jouw reactie moet ik toch echt lachen. Je kan je opmerking ook omdraaien. Er verdrinken mensen op de Middelanse zee en jij maakt je druk om auto's in je straat. Ik moet niet door je straat racen, ik kom daar zo goed als nooit met de wagen maar wel dagelijks met de fiets om te gaan werken.

Ik moet geen actie voeren om onze school (Dijkstein) veiliger te maken. Daar is al het mogelijke al gedaan (behalve paaltjes zetten) door de gemeente. De parkeerplaatsen voor de deur in de Meidoornstraat zijn weggenomen om een fietspad te kunnen aanleggen, er is een zone 30 voor de school, er zijn wegversmallingen aangebracht en er staan dagelijks mensen om de kinderen veilig te laten oversteken. En heeft er daar iemand geklaagd om zijn verloren parkeerplaats ? Ik dacht het niet. Heeft daar iemand gevraagd om de straat af te sluiten zodat al het verkeer door andere buurten moet ? Ik dacht het niet.  Hebben ze daar hun problemen naar andere buurten verschoven ? Ik dacht het niet. 

Het is juist door het extra verkeer dat het er onveiliger wordt. Boven het sluipverkeer dat er al was, komt nu jullie extra verkeer erbij. Qua egoïsme kan dit wel tellen. 

Willen jullie parkeerplaatsen opofferen om een fietspad aan te leggen of wegversmallingen te plaatsen? Willen jullie een zone 30 invoeren of enkel richting om het veiliger te maken? Blijkbaar niet want dat moeten jullie een deel van jullie comfort opgeven. Geen parking meer voor de deur ... dat kan toch niet zeker !!!

Jullie mogen door jullie wijk en de omliggende wijken rijden maar niemand mag doorjullie wijk rijden. Kom me dus niet vertellen dat wij egoïsten zijn.