Tegen het mobiliteitsproject wijk Nekkerspoel - Pasbrug

Quoted post


Gast

#401 Re: Re:

2015-04-03 13:05

#400: - Re:  

 Hou nu toch eens op met zielig doen. De democratie heeft hier zeker gewonnen.  Als de meerderheid voor de afsluiting was, denk je dan dat het stadsbestuur de plannen zou gewijzigd hebben.  Als jullie toch in de meerderheid zijn, waarom doen jullie dan geen acties, waarom hebben jullie dan geen petities.  Simpel ...  je krijgt niet genoeg volk verzamelt.  Als je iets wil veranderen (of behouden), dan moet je je laten horen en niet alles op zijn beloop laten.

De plannen zijn juist gewijzigd omdat er acties zijn gekomen van mensen met gezond verstand, die een beetje verder denken dan hun eigen huisje-tuintje-straatje en die juist wel rekening houden met de toekomst en met de ganse omgeving.  Het mobiliteitsplan werkt alleen in jullie wijk, daar kan je je nog verplaatsen.  In alle omliggende wijken staat alles stil, daar is niets mobiliteit meer.  Dank u daarvoor.

Ik hoop alleen dat de enkel richting aan de GND ook teug open gaat in beide richtingen (met verkeersremmende maatregelen) zodat ik niet meer het slachtoffer moet zijn van al het verkeer dat nu door mijn straat extra komt, bovenop al het sluipverkeer dat er al was. En als ze dat niet doen, dat ze het daar dan ook maar afsluiten, zodat wij ook geen last meer hebben van mensen die uit jullie wijk komen.

Reacties


Gast

#403 Re: Re: Re:

2015-04-04 07:50:04

#401: - Re: Re:  

sprak de zwarte vlaggen brigade.....