Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Anonymous

#3322

2016-01-05 20:14

Die randdebiel zal nooit snappen dat Syrische, moslim, Noordafrikaanse, niet-blanke, niet-Westerse mensen net zo crimineel zijn als alle andere mensen ook. Neem tienduizend mensen uit om het even welke groep en je zult zien dat ze niet alle tienduizend heilig zijn. Brunssummers net zo goed als Turken of Noord-Koreanen. Doen alsof handtastelijkheden alleen maar gebeurd door Noordafrikaanse mannen is achterlijk en verschrikkelijk hypocriet. Nederlandse mannen hebben er hun carrière mee om zeep geholpen (remember Lubbers?), sommige hebben zelfs zelfmoord gepleegd omdat de buitenwacht er lucht van kreeg (remember Meerssen?). Maar nee, onze randdebiel doet alsof het een uitvinding is van de immigrant.

Blaas het verhaal nog maar wat, idioot, dan zul je straks weer vies op je neus kijken als het weer allemaal een leugen blijkt. Niet dat de handtastelijkheden niet gebeurd zouden zijn, maar dat dat inderdaad door georganiseerde zakkenrollersbendes gebeurd is en dus niets, maar dan ook helemaal niets met vluchtelingen van doen heeft. Maar, uiteraard, straks zul je weer doen alsof je nooit iets gezegd hebt en alsof je nooit je smerige vooroordelen hier hebt gepubliceerd. Lafaard.

De randdebiel bewijst hoe langer hoe meer hoe verschrikkelijk hypocriet, egoïstisch en vies hij is. Vooral vies. Heel erg smerig. Wij wisten het al, maar iedereen kan het eens te meer hier zelf lezen.

Reacties


Gast

#3323 Re:

2016-01-05 20:23:39

#3322: -  

 Dus volgens jou doen zakkenrollers ook aan verkrachten???? Volgens mij proberen ze juist niet op te vallen!


Gast

#3324 Re:

2016-01-05 20:25:50

#3322: -  

 Endit is precies hoe links denkt! Niet de mening van een ander accepteren, maar de ander alleen maar uitschelden! Zegt genoeg over links lijkt mij.