Zeg nee tegen azc Brunssum

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

/ #2665 Zo kan het ook:

2015-12-06 11:32

Manuela uit Oldebroek zamelt honderden cakes in voor vluchtelingen in Zwolle

OLDEBROEK - Honderden cakes heeft de 21-jarige Manuela van ‘t Hof uit Oldebroek ingezameld. De cakes worden zaterdagochtend uitgedeeld aan vluchtelingen in de IJsselhallen in Zwolle.
De cake is ons cadeautje voor hen. Ze zijn welkom in ons land

Groot succesVan complete kunstwerken met toffifee, m&m’s en walnoten tot een simpele Hollandse cake: het was allemaal even welkom in Oldebroek. De actie van Manuela om cakes te bakken voor vluchtelingen is een groot succes geworden. ,,Het raakt mensen. En dat raakt mij weer. Echt ongelofelijk dat zoveel mensen willen meehelpen’’. Manuela van ‘t Hof riep enkele weken geleden in de Stentor mensen op om haar te helpen. Ze heeft er bewust voor gekozen het lekkers op 5 december naar de IJsselhallen in Zwolle te brengen. ,,Sinterklaas is bij uitstek een Nederlands feest. De cake is ons cadeautje voor hen. Ze zijn welkom in ons land’’.

Verwachtingen

Honderden mensen leverden een vers gebakken cake bij Van ‘t Hof in. Ze zegt dat de actie haar verwachtingen overtreft. ,,Er staan wildvreemde mensen op de stoep. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Je maakt een praatje en voelt een soort verbondenheid. En dat allemaal door een cake’’.

 

Bron