Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#1217

2015-11-16 07:32

Van onze parlementaire redactie


Den Haag - Volgens PVV-leider Geert Wilders bewijzen de aanslagen in Parijs een paar dingen. Eén: de islam past hier niet. Twee: Nederland moet z'n grenzen sluiten.

Wat is uw oplossing?

„We moeten eerst erkennen dat dit allemaal met de islam te maken heeft. Deze terroristen doen dit niet uit naam van Jezus of de paus, maar uit naam van Allah.”

Hiermee is het probleem toch niet opgelost?

„Het begint bij een goede analyse. De islam is een vijandige ideologie die niet past bij de westerse beschaving.”

Wat moet er dan gebeuren met de moslims die hier zijn?

„Heb ik die mensen uitgenodigd? Niet iedere moslim is een terrorist, maar tegenwoordig is wel zo’n beetje iedere terrorist moslim. Wie hier de sharia aanhangt, zich niet aan onze wetten houdt, moeten we keihard aanpakken. Maar het begint ermee dat we alle immigratie uit moslimlanden stoppen.”

Hoe dan?

„Simpel, en heel Nederland wil dat: grenzen dicht, Schengen uit. Een terugkerende Syrië-ganger komt er gewoon niet in. Tussen de grensposten zetten we het leger in om te patrouilleren."

U wilt zeker flink meer geld voor de krijgsmacht en de inlichtingendiensten?

„Zolang je open grenzen hebt, kun je de diensten miljarden meer geven zonder dat dit effect heeft. Grenzen dicht dus.”

Aanslagen worden vaak gepleegd door terroristen van eigen bodem.

„Begin eerst met niemand er meer bij te laten. Verder moeten we Syrië-gangers vooral laten gaan, maar niet laten terugkeren. Jihadisten die het kabinet al naar Nederland heeft laten terugkeren, moeten we meteen vastzetten. Dat kan geen dag wachten, zo leert Parijs ons.”

Dichte grenzen zijn slecht voor de economie.

„Juist open grenzen, met alle veiligheidsrisico’s, zijn slecht voor de economie.”

 

hier staat geen bron bij dus dit heeft Wilders niet gezegd???? Hij komt hier wel met oplossingen. Niet de oplossing die links wilt, maar het is een oplossing. Wilders word altijd verweten dat hij maar wat roept. Nou nu komt hij met oplossingen

Reacties


Anonymous

#1218 Re:

2015-11-16 08:09:53

#1217: -  

 

 Hahahahahahaha!

Dichte grenzen zijn slecht voor de economie.

„Juist open grenzen, met alle veiligheidsrisico’s, zijn slecht voor de economie.”

Dit bewijst inderdaad precies dat hij maar wat roept. Legt die pipo uit waarom open grenzen slecht zijn? Geeft hij argumenten waarom dichte grenzen wel goed zijn? Nee en Nee. En zo beantwoordt de treurige clown uit Venlo elke vraag. De haatpruik heeft geen oplossingen, maar roept maar wat. Heb je nu zelf bewezen. Zonder bron.

Heb ik het nog niet eens over het feit dat de man weer gewoon staat te liegen: "heel Nederland wil dat: grenzen dicht". Nou, dat is dus absoluut niet waar, niet "heel Nederland" wil de grenzen dicht. Er zijn nog heel veel mensen (de meerderheid) met gezond verstand.

Een bron betekent niet "dat het waar is", maar het betekent dat iemand kan kijken wat jij hier plakt en waar dat vandaan komt. De context waaruit een citaat komt is van groot belang.

Maar ook dat is weer te moeilijk voor Domrechts, zo blijkt.

Hahahahahaha!

 

Mocht iemand het "diepte interview" willen lezen, dat komt dus uit de Telegraaf. Maar dat had je je wel al kunnen bedenken. Domrechts is echter te moe om dat er zelf bij te zetten.

Hahahahahaha!